VIDEO. Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Principalul adversar politic al ALDE în 2020 va fi PSD pentru că vom fi principalul partid de dreapta

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, joi, că în 2020 partidul din care face parte va deveni principala formațiune politică de dreapta, iar astfel PSD va fi, în alegeri, principalul adversar politic, însă până atunci speră să aibă o colaborare bună.

Liderul ALDE Alba a spus, joi, într-o conferință de presă comună cu PSD, la care a participat și liderul filialei județene a social-democraților, că la alegerile din 2020, sau poate și la cele europarlamentare, vor fi adversari politici.

„Toată lumea știe, și este normal să fie așa, noi suntem acum parteneri cu PSD-ul, vom rămâne în continuare conform înțelegerii parteneri de bună-credință, dar la alegerile din 2020 sau poate și la alegerile europarlamentare, vom fi adversari politici. Degeaba încercăm să dregem busuiocul. În 2020 vom fi adversari politici, dar sper ca până atunci să avem o colaborare bună și chiar și atunci să ducem o campanie corectă, bărbătească, fără acuze <<penale>>. Recunoaștem, poate alții nu recunosc, principalul adversar politic al ALDE în 2020 este PSD, pentru că ALDE, fiți convinși, și o să vedeți că așa va fi, va fi principalul partid de dreapta, partid liberal de dreapta. Deja au început disensiunile în organizația celor care își spun acum Partidul Național Liberal. Colaborarea cu PSD-ul va fi una corectă, sper ca și din partea lor să fie corectă și când vom fi într-o confruntare politică să fie, la fel, corectă și bărbătească”, a spus Ioan Lazăr.

La rândul său, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a adăugat că în 2020 PSD și ALDE vor fi ”eventual rivali, nicidecum adversari”.

„Noi PSD-ul suntem în aceeași formațiune cu ALDE și la guvernare, acum, și sunt convins că în 2020 vom fi eventual rivali, nicidecum adversari. Adversarul nostru în județul Alba este PNL-ul, adică fostul PDL (…) Sunt bucuros că această formațiune PSD-ALDE funcționează perfect, s-a văzut și la vot pe diverse legi”, a spus Ioan Dîrzu.

În 2020 vor avea loc alegeri locale și parlamentare.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

6 Comentarii

Alegatorul 29 decembrie 2017 at 7:13

Da, adversari, rivali sau cum vreți voi dar nu în Alba, aici nu contați și asta datorită celor doi, asa ziși,, lideri”!

mandolina 29 decembrie 2017 at 9:07

Ce te face sa crezi ca „multiubitul” tau pedele (pardon penele) va mai exista in 2020 iar „mustacila” nu va fi la „Beciul Domnesc”, pana atunci, dandu-va pe goarna pe toti ?

dolfi 29 decembrie 2017 at 10:53

alde si pesede aceeasi mizerie (ca si psd si pnl si toate alealalte)
Cuiburi de hotzi!

Pedelist 29 decembrie 2017 at 11:42

m@1e PDL !

ati votat, suferiti 30 decembrie 2017 at 12:06

Si aia de la psd nu rup imediat legatura cu cel care deja ii anunta ca ii va trada si va lupta impotriva lor ? O astfel de declaratie, ar arunca in aer pe cel care o emite fara sa gandeasca. Dar, se pare ca cine se aseamana se aduna si iaca ce gasca conduce ! Astia se numesc politicieni? Nicidecum !

sergiu 2 ianuarie 2018 at 11:30

macar in Alba nu contati. sunteti 0. macar atat.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...