Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Ioan Mărginean „Limoniu”: „Pot să ajut Unirea doar cu sfaturi, că sponsori şi bani nu s-a dorit”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Expozitie Unirea Alba Iulia148Fost jucător şi conducător la Unirea Alba Iulia, Ioan Mărgine3an „Limoniu” a promis un eveniment grandios în vara acestui an pe stadionul „Cetate”. Deasemenea, „Limoniu” îşi doreşte să vadă echipa fanion a judeţului Alba din nou pe stadioanele din Românie, precizând că nu ar fi exclus că „alb negri” să revină direct în eşalonul terţ al ţării.

Prezent la evenimentul dedicat aniversării a 90 de ani ai Unirii Alba Iulia, „Limoniu” s-a declarat puţin dezamăgit pentru că nu a văzut imagini cu echipa care a făcut minuni în Liga 1, în sezonul 2003-2004. Pe de altă parte albaiulianul a declarat că în momentul de faţă poate să ajute Unirea numai cu „sfaturi bune”, având în vedere că atunci când a dorit să ajute echipa cu scopnsori şi bani a fost îndepărtat. Vă invităm să vizualizaţi un interviu tranşant cu fostul jucător şi preşedinte al Unirii Alba Iulia, Ioan Mărginean „Limoniu”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea