Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Incendiu VIOLENT la Alba Iulia: Sala de sport 1 Mai din municipiu, făcută scrum: Un perete al clădirii, PRĂBUȘIT peste o mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit cu în noaptea de 9 spre 10 noiembrie pentru localizarea și stingerea unui incendiu în municipiul Alba Iulia, piața Iuliu Maniu.

Este vorba despre un incendiu izbucnit la acoperișul unei clădiri dezafectate, care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

De asemenea, forțele și mijloacele de intervenție au fost suplimentate cu încă 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă (1 – Det. Aiud, 1 – Secția Sebeș), incendiul manifestându-se cu flăcări violente la nivelul acoperișului clădirii.

În jurul orei 2.00 incendiul a fost localizat, fără să mai existe pericolul propagării incendiului la vecinătăți.

YouTube video

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 6.00. A ars în întregime Sala de sport 1 Mai din Alba Iulia, situată în spatele fostului magazin Romarta (aflată în proprietatea Primăriei Municipiului Alba Iulia) pe o suprafață de aproximativ 400mp.

Pompierii militari au reușit să protejeze clădirea Tribunalului Alba Iulia și alte 2 obiective aflate în proximitatea obiectivului incendiat.

De asemenea, o porțiune din zidul sălii de sport la care s-a manifestat incendiul s-a prăbușit spre exterior, fiind avariat un autoturism.

YouTube video

Pentru localizarea și stingerea incendiului s-a intervenit cu 6 autospeciale de stingere cu apă si spumă, 1 autoscară și o ambulanță SMURD, cu 26 de pompieri de la 3 subunități (Alba Iulia, Aiud și Sebeș), precum și câte 1 echipaj de la IPJ Alba și Poliția Locală.

Acțiunea de intervenție a fost condusă de prim-adjunctul inspectorului șef al ISU Alba Șef – lt. col. Cîmpean Cristian, sprijinit de Grupa Operativă.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost stabilită ca: Foc deschis în spații deschise.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea