Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO: INCENDIU într-o gospodărie din cartierul Bărăbanț, Alba Iulia. Pagube de 5000 de lei, după ce a ars acoperișul unei anexe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

incendiu autobuzAcoperișul unei anexe gospodărești din cartierul Bărăbanț din Alba Iulia și alte bunuri au fost distruse azi-noapte, într-un incendiu izbucnit în jurul orei 3. 30, din cauza unei afumătoare. Pagubele produse localnicului se ridică la suma de 5.000 de lei.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit azi noapte, la ora 03.26,  în cartierul Bărăbanț, pe str. Poieniței, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietatea lui B.I.

Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale de stins incendii.

Ca urmare a acestui eveniment, au ars acoperișul anexei gospodărești confecționat din lemn și plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 25 de mp, o pubelă și o masă.

Pagubele produse au fost estimate la valoarea de 5000 de lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă o scânteie de la afumătoarea amenajată în anexă.

Imaginile video au fost trimise pe adresa redacției de către un localnic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea