Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO| Horoscopul săptămânii: Ce aduc astrele pentru fiecare zodie în perioada 11-17 aprilie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Horoscopul săptămânii: Ce aduc astrele pentru fiecare zodie în perioada 11-17 aprilie

Astrologul Maria Sârbu a realizat horoscopul săptămânii 11-17 aprilie 2022, unul plin de surprize pentru fiecare zodie. Află ce îți rezervă astrele!

Zodiile își schimbă vibrația încă o dată și vestea bună este că energiile malefice subtile sunt mai puțin active decât în lunile trecute. Cel puțin pentru o lună, aproximativ, putem să zicem gata la încurcăturile dure de până acum!

Horoscop Berbec 11 – 17 Aprilie

Probleme în familie și în cuplu care par să te pună pe gânduri. Trebuie să începi vindecarea celor moștenite pe neam și lucrurilor sau traumelor din copilărie. Ai nevoie de cele 3 zodii de pe axa ta pentru a traversa perioada mai ușor: Rac, Balanță, Capricorn.

YouTube video

Horoscop Taur 11 – 17 Aprilie

Sănătatea este prețioasă acum când te-ai eliberat din criza de personalitate prin care ai trecut. Așa încât refă-ți resursele pentru noi pași financiare importanți ce vin spre tine în viitorul apropiat. Iar acolo unde nu sunt resurse caută să te apuci de unele cursuri sau de citit, învățat. Dinamica vieții tale va depinde mult de comunicarea sentimentelor tale.

Horoscop Gemeni 11 – 17 Aprilie

Zodia ta a avut parte de mari conștientizări și ești acum la un pas de autocunoaștere, autoanaliză și de autoeducație. Ia în calcul și scopurile, nu le lăsa uitate pe drum. Ziua de 15 Aprilie te vrea organizat, vezi câte zile și la ce trebuie să fii atent.

Horoscop Rac 11 – 17 Aprilie

Din păcate perioada de relaxare a trecut, începi din această săptămână o perioadă grea de auto-ajutor și de a învăța să te concentrezi pe tine. Un haos interior conștientizat îți cere acum să pui în practică revelațiile și informațiile pentru a vindeca niște răni sufletești vechi și grele de purtat. Vei avea multe de împărțit cu tine și este momentul să îți cunoști natura personală și patrimoniul personal așa cum nu l-ai cunoscut până acum.

Horoscop Leu 11 – 17 Aprilie

Egoul rănit este un chin în viața și în săptămâna ta. Vezi dacă nu cumva dorința de a controla, în mod repetat, este de fapt eșecul de a nu fi învățat încă să îți controleze propriul orgoliu și este el cel care te controlează. Sănătatea stomacului este barometrul tău.

Horoscop Fecioară 11 – 17 Aprilie

Furiile și proiecțiile în cuplu pot fi subiectele pașilor înainte și înapoi din această săptămână. Dar tu ești cel mai norocos dintre noi pentru că tu ai cele mai ușoare aspecte ale momentului. Probabil că le și meriți, nu-i așa! Profită de moment și de astrele care te favorizează.

Horoscop Balanță 11 – 17 Aprilie

Lună plină în zodia ta și luna neagră în Rac cu multe lecții pentru tine! Of, am puteam zice! Învață să te aperi și să reacționezi. Chiar dacă perioada este acidă și încărcată de nori, ai nevoie de un restart de personalitate și nu de rupturi, separări sau bătaie de cap. Poate ai făcut prea multe compromisuri sau poate ți-ai uitat idealurile pe drum. De fapt cam nimic nu este ușor pentru tine acum. Ai nevoie de celelalte zodii de pe axa ta pentru a te reconstrui: Berbec, Rac și Capricorn.

Horoscop Scorpion 11 – 17 Aprilie

Când vine vorba de secrete tu ești cel mai în top și cel mai doritor. Însă luna plină îți va cere să termini cu secretele sau cu anumite secrete. Și cu flirtul, în egală măsură. De fapt ai nevoie să înveți din greșeli și să nu te ascunzi după degete fugind de examenele vieții. Poți îndrepta multe lucruri dacă vrei!

Horoscop Săgetător 11 – 17 Aprilie

Norocul în dragoste îți surâde și ai o perioadă fascinantă din punct de vedere afectiv. Dacă lucrezi în mediul artistic, este una dintre cele mai frumoase săptămâni. Luna plină însă te vrea hotărât și cu o bună imagine. Dacă este cazul atenție la critici și la faptul că ai uitat să mai apreciezi. Pare că ți-ai făcut o imagine de persoană foarte exigentă.

Horoscop Capricorn 11 – 17 Aprilie

Când vrei tu să fii bun nimic nu te oprește, nici măcar luna plină. Pentru că tu ești cel care rămâne în picioare când ceilalți sunt deja îngenuncheați. Doar ai grijă să nu dai vina pe persoana iubită. Merită și ea mai multă căldură din partea ta. Nu fi dualist și nici sec!

Horoscop Vărsător 11 – 17 Aprilie

Spiritul tău mai este oare în bună conexiune cu tine? Îți transmite el ce trebuie sau știi să îl asculți. Pare că nu și pare că ți se strică multe lucruri tocmai pentru că ai întrerupt această conexiune importantă cu supraEul tău! Vezi că vinovatul bată-l vina, este foarte probabil egoul, care se crede supraeu. Fă-ți ordine în viață și în simțiri!

Horoscop Pești 11 – 17 Aprilie

Ca acum nu vor fi multe ocazii în această viață. Deși ai multe care te abat de la treabă, ai mult ajutor astral să traversezi tot ce ai greu la moment. Multe planete sunt de partea ta, mai mult ca oricând și nu trebuie să lași timpul să treacă, pentru că este timpul tău. Ia inițiativa!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Floriile 2024. Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice 2025, 2026. Obiceiuri, tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Floriile 2024 • Când pică Floriile în următorii ani: Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice în 2024, 2025. Floriile ortodoxe 2024 sunt în 28 aprilie, iar Floriile catolice 2024 în 24 martie. Paștele Ortodox 2024 este în 5 mai, iar Paștele Catolic 2024 în 31 martie. În Duminica Floriilor, românii ortodocși sărbătoresc Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea