Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Dosar penal pentru o minoră care a BĂTUT și UMILIT alte două copile din Alba: Agresiunile au fost distribuite pe rețele de socializare

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Dosar penal pentru o minoră care a BĂTUT și UMILIT alte două copile din Alba: Agresiunile au fost distribuite pe rețele de socializare

La data de 4 noiembrie 2021, polițiștii din Alba Iulia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în perioada 1 – 3 noiembrie 2021, o minoră din Alba Iulia ar fi agresat alte două minore, apropiate de vârsta acesteia, iar agresiunile au fost filmate și distribuite pe rețele de socializare.

În cauză a fost deschis un dosar penal, pentru lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

Potrivit adevarul.ro persoana din spatele contului pe care au fost publicate filmuleţele susţine că astfel de incidente au devenit o obişnuiţă, fiind sesizată şi poliţia, dar fără rezultat.

YouTube video

Autoarea agresiunilor ar fi o minoră în vârstă de 12-13 ani care este filmată în timp ce loveşte alte fete. Filmările ar fi utilizate, ulterior, pentru a face impresie în rândul prietenilor.

În doar şase zile de la postarea video-clipurilor, fiecare material în parte are mii de vizualizări şi zeci de comentarii. Primul videoclip postat în urmă cu aproape o săptămână a strâns peste 7.500 de vizualizări.

De asemenea, altul are aproape 4.500 de vizualizări şi cel mai recent peste 1.400, fiind postat în urmă cu şase zile.

La fel de şocant ca şi înregistrările postate sunt comentariile minorilor care au văzut imaginile. Mare parte dintre ei, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, par că le cunosc pe minorele care apar în videoclip, unii susţinâdn că sunt chiar colegi de clasă cu acestea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea