Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Detalii înfiorătoare în cazul tinerei de 18 ani, dintr-o comună din Alba, care s-a sinucis: „S-a spânzurat cu cureaua tatălui ei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tânără în vârstă de 18 ani din comuna Stremţ, judeţul Alba, a fost găsită duminică dimineaţă, de către mama acesteia, spânzurată de un copac în grădina casei. După tragicul eveniment, detalii înfiorătoare au ieșit la iveală despre viața fetei.

Întreaga comunitate din Stremț este în stare de șoc după moartea tragică a unei tinere de 18 ani. Tânără era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic din Alba Iulia. Tânără a fost găsită spânzurată cu o curea chiar de mama acesteia, de un copac din grădina casei.

Primarul comunei, Popa Ioan Ștefan, a declarat pentru ziarulunirea.ro că gestul disperat al fetei poate fi explicat prin faptul că tânăra nu a mai suportat presiunea pusă asupra întregii familii după arestarea tatălui, după ce acesta a fost prins de polițiști la volanul unei mașini fără a poseda permis de conducere și în stare avansată de ebietate. bărbatul era cercetat, sub control judiciar, pentru fapte similare, constatate la sfârşitul lunii septembrie. Maşina pe care bărbatul o conducea, era cumpărată pentru fata acestuia. Tânăra şi-ar fi vizitat sâmbătă tatăl în arest. A doua zi, duminică dimineaţa, a fost găsită spânzurată.

„Într-un gest lipsit de orice logică, mai ales la o vârstă atât de fragedă, pur și simplu și-a pus capăt zilelor , spânzurându-se cu o curea undeva în fundul grădinii, în noaptea de sâmbătă spre duminică”, a spus edilul comunei.

YouTube video

Localnicii mai povestesc că viața de familie a tinerei nu a fost deloc ușoară, tatăl acesteia fiind cunoscut ca o persoană violentă. De nenumărate ori, când bărbatul se afla sub influența băuturilor alcpoolice, tânăra împreună cu mama ei erau scoase afară din casă. Încă de mică, fata era trimisă să procure băutură pentru tatăl ei, de multe ori la ore târzii în noapte, când bătea pe la porțile oamenilor, știind că nu avea cum să se întoarcă acasă cu mâna goală.

Oamenii spun că tânăra s-ar fi spânzurat cu o curea care ar aparține părintelui ei și că gestul ar fi fost premeditat cu o zi înainte, când, proaspăt întoarsă dintr-o vizită la penitenciarul Aiud, unde este închis bărbatul, fata ar fi ținut aproape cureaua acestuia.

Adolescenta era cunoscută în comună ca o fire retrasă, care foarte rar era văzută pe stradă în compania prietenilor sau colegelor, cel mai adesea fiind însoțită de tatăl ei sau în curtea locuinței.

Din spusele vecinilor, fata avea rezultate foarte bune la învățătură, iar vacanța de vară și-a petrecut-o muncind. Din banii câștigați, tânăra și-a plătit școala de șoferi, iar în curând ar fi urmat să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere.

Edilul de la Stremț a mai adăugat că administrația locală va sprijini familia pentru ca tânăra să fie înmormântată cât mai creștinește posibil. Pe lângă ajutorul de înmormântare pe care mama fetei îl va primi de la Casa de Pensii, primăria va acorda în regim de urgență un ajutor de 500 de lei, iar prin bună-voința unor vecini, se va încerca cât de cât să acopere durerea mamei. La înmormântare se pare că va participa și tatăl fetei.

„Comunitatea pierde un om tânăr, care a cunoscut și frumusețea tinereții, iar acum, în loc să se bucure de vârsta frumoasă și de prima răsplată a muncii sale, ete nevoită să plece sus la ceruri”, a mai spus primarul comunei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea