Ziarul Unirea

VIDEO: Deputatul Cornel Comşa (PPDD): După Clement Negruţ (PDL), sunt cel mai legitim parlamentar din judeţul Alba

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Miercuri, 12 decembrie, a avut loc prima conferinţă a organizaţiei judeţene a PP-DD Alba, la care a participat proaspătul deputat al Colegiului 4 Aiud-Ocna Mureş, şi totodată preşedintele partidului la nivel de judeţ – George Cornel Comşa, alături de echipa cu care a câştigat fotoliul de parlamentar.

Comşa a ţinut să explice încă de la început modul în care funcţionează legea electorală actuală, precizând că afirmaţiile legate de cei care au intrat în parlament de pe locurile 2 şi 3, de genul “a intrat pe uşa din dos”, “vor primi scaune pliante în parlament”, “vor fi puşi la balcon” sunt nişte idioţenii ale celor care nu cunosc legea, sunt superficiali sau rău intenţionaţi.

ELIT

Legea actuală, chiar dacă este una proastă, trebuie interpretată în spiritul şi litera ei, a declarat deputatul. În urma unei demonstraţii “la tablă”, cum deja ne-a obişnuit la conferinţele de presă, în care a prezentat şi cifre, Comşa a concluzionat că cel mai legitim parlamentar din Alba este Clement Negruţ de la PD-L, iar al doilea este chiar Cornel Comşa, de abia apoi urmând candidaţii USL care au obţinut mandatele integral cu peste 50% plus 1, respectiv Ioan Dîrzu, Dan Simedru şi Călin Potor.

Vezi în videoclipul de mai jos explicaţia integrală a parlamentarului PPDD!

Referitor la campania electorală, preşedintele Partidului Poporului a spus despre contracandidatul său pe Colegiul nr. 4, Sorin Bumb din partea PDL că a avut un comportament decent, spre deosebire de candidatul USL-ului care a dat dovadă de un comportament descalificant. USL-ul s-a comportat mai rău ca şi ARD-ul în ceea ce priveşte campania electorală pentru parlamentare, a concluzionat Comşa.

Referitor la speculaţiile care circulă în legătură cu dezertarea unor noi parlamentari PPDD către alte partide, deputatul a declarat că şi el intenţionează să  schimbe partidul, însă din interior. Nu va pleca din partidul care i-a oferit o portiţă, pe care el a reuşit să o fructifice. Fiecare candidat al PPDD are la partid o demisie în alb, pentru situaţia în care va părăsi organizaţia care i-a propulsat în Parlament. Ar exista chiar o clauză în cadrul înţelegerii candidaţilor cu Partidul Poporului Dan Diaconescu, prin care aceştia se obligă să plătească partidului,în cazul în care dezertează suma de 2 milioane de euro.

În ceea ce priveşte proiectele concrete pe care le are în vedere în calitate de deputat, în folosul celor pe care îi va reprezenta în următorii 4 ani în Parlamentul României, Cornel Comşa a declarat: “Pentru Colegiul 4 eu sunt singurul candidat care am prezentat un proiect politic. Este vorba despre proiectul “Comunitate pentru bunăstare”, respectiv înfiinţarea unei entităţi administrative formată din localităţile fiecărui Colegiu. Aceasta va fi prima mea iniţiativă legislativă în Parlamentul României. Cele 14 localităţi din Colegiul în care am candidat, de exemplu, trebuie să fie legate de reprezentantul lor trimis în forul legislativ. Legea îi va oferi parlamentarului un fel de tutelă asupra localităţilor unde a fost ales şi împreună cu primarii, cu care eu am început deja să lucrez, se vor putea aduce investiţii concrete în zona reprezentată.

Suntem un judeţ izolat, care a decăzut mult în ultimii ani şi sper ca împreună cu ceilalţi parlamentari din Alba să facem o alianţă informală şi să ne luptăm împreună pentru interesele judeţului.”

După prezentarea echipei de campanie a deputatului, a luat cuvântul în cadrul conferinţei de presă şi Iuliana Frătean, preşedintele organizaţiei Aiud a PPDD, Radu Călin consilier local al PPDD în CL Aiud şi preşedinta de tineret a aceleiaşi organizaţii. Toţi şi-au arătat bucuria că munca lor din campanie este răsplătită cu un post de deputat, subliniind că „echipa Comşa”  nu a făcut campanie pentru bani ci cu sufletul.

 

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Sorin Ioan Bumb: Senatul a aprobat acordul cu SUA pentru modernizarea centralei nucleare de la Cernavodă

Ședința Senatului de ieri, 22 iunie, constituie un moment istoric pentru siguranța energetică a României și pentru viitorul energiei nucleare… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

14 Comentarii

roman 12 decembrie 2012 at 14:16

astia din ppdd sunt la fel de schizo ca DD. Toata lumea ii iubesc. Oartid de ” elodii” si ” cimaci”.

HH(87,53%) 13 decembrie 2012 at 14:25

AI PERFECTA DREPTATE, DOAR CA ACEST COMSA SI ALTI”BAIETI DESTEPTI” SUNT CEI CARE PROFITA SI CASTIGA FOARTE MULTI BANI „DE PE PROSTI” !
SINGURA CERINTA ESTE TUPEUL !

© 12 decembrie 2012 at 14:26

Trimitand un astfel de arici cu pene in Parmalemnt judetul Alba (zona Aiud – Teius) s-a facut de ras !

adevarul 12 decembrie 2012 at 14:39

Sa alergi de unul singur si sa ajungi pe locul doi, e ceva mai tare decit cel care de pe locul doi spune ca e un legitim castigator. Primesti pomana, faci pe desteptul, ba mai aduci elogii unui alt pomanagiu mai mare ca tine. Halal desteptaciune de viitor parlamentar. Ne-am ales cu ce au ales fraierii care se uita la ZEROTV si cei citva pedelachei ramasi pe o corabie deja vanduta.

nicu 12 decembrie 2012 at 14:41

esti vinitura , macar nu fi ticalos , nu mintii cu nerusinaRE !!!

Am dorit sa-l felicit,dar nu raspunde la celular 12 decembrie 2012 at 14:43

Un numar de 4 apeluri am facut d-lui Cornel Comsa ca simpatizant PP DD,dar desi celularul suna el nu a raspuns intentiei mele de al felicita. Imi pare rau ca unii prieteni din Aiud si Ocna Mures s-au conformat rugamintii mele si l-au votat daca asta e comportamentul sau…!Pacat de Sorin Vasile din Cugir c-a avut mai multe voturi…..

© 12 decembrie 2012 at 16:15

Nici nu o sa iti mai raspunda vre-o data acest arici cu pene… mai bine ati fi votat cu Sorin Bumb daca Coclici nu v-a fost pe plac.

contribuabilu` 12 decembrie 2012 at 15:40

Daca prostia ar durea…..!? Cum sa fi „legitim” de pe locul 2 ?Cum sa tutelezi localitati in care nu ai primit voturi ? Cum sa „lucrezi la telefon cu primarii”? Ce poti sa le promiti acestora (si nu numai lor) atunci cand orice alta activitate inafara celei legislative se numeste TRAFIC DE INFLUENTA si se pedepseste ca atare ? Cum crede ca vreodata, parlamentarii PPDD luati impreuna in grup, pot avea cea mai mica influenta in impunerea unor noi legi ? Uite de aia repet : daca prostia ar durea …

dumitrache 12 decembrie 2012 at 16:15

nici măcar locul doi nu l-a obținut. a iesit pe locul trei Comsa. un mincinos. o să vedeți voi toți cei care l-ați trimis în parlament ce prostie ați făcut iar voi cei de la PPDD care ați muncit serios sunteți niște fraieri dacă nu îl puneți la colț. oricum după ce și-a văzut sacii în căruță nu îl va mai interesa județul Alba decât peste patru ani când va veni iar cu tabla.

Costel* 12 decembrie 2012 at 16:39

ZeroTv-istul Comsa este identic cu tomberonul DDDirect. Si acel personaj odios mintea cu nerusinare ca a batut pe Ponta la Tg. Jiu cu peste 60% din voturi dar asta e alta poveste. Ma uit la titlu in care ZeroTv-vistul spune ca dupa Negrut este cel mai legitim parlamentar de Alba. Sigur Negrut a fost resapat cu 35,15 din voturi iar ZeroTvistul de Alba intra in parlament cu onoratul scor OTv-ist de 17,51%. Suntem o echipa care adunam semnaturi pentru o initiativa legistativa ca toti resapatii sa fie salarizati cu procentul obtinut la alegeri. Doresc domnului Comsa multe succesuri si 17,51% din leafa de parlamentar.

McGigi 12 decembrie 2012 at 17:19

Legitim? Da, dupa lege. Vinovati sunt, in fond, aia care l-au votat.

HH 12 decembrie 2012 at 17:31

Catre fraierii care l-au votat… asta nu mai da pe la voi prin colegiu deloc pana peste patru ani. Nu-l mai sunati pe numarul ala care vi l-a dat pentru contact ca nu era numarul lui personal. V-a facut ariciul ce mai…

Alin 13 decembrie 2012 at 1:00

Cata frustrare in comentariile astea ! Pe cine recunoastem sub id-uri? pedelisti, penelisti, pesedisti…niste slugi si sugatori de poula la Atanasiu si Hava. PEste 4 ani o sa fiti toti istorie, va face Comsa paket! Slugilor, tarte obosite, injosatilor! Puteti sa-l sugeti deacuma

Costel* 13 decembrie 2012 at 14:20

Si sa vrei de la un OTv-sist cu 17,51% voturi nu ai ce suge, poate adunate cu a plotonerului Marincas si acolo un 13,81%. Sunt convins ca in Parlament rezultatele dep-ului vor fi ca procentul obtinut. Sa dea Dumnezeu sa gresesc.

Comentariile sunt oprite