Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Deputatul Cornel Comşa (PPDD): După Clement Negruţ (PDL), sunt cel mai legitim parlamentar din judeţul Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Miercuri, 12 decembrie, a avut loc prima conferinţă a organizaţiei judeţene a PP-DD Alba, la care a participat proaspătul deputat al Colegiului 4 Aiud-Ocna Mureş, şi totodată preşedintele partidului la nivel de judeţ – George Cornel Comşa, alături de echipa cu care a câştigat fotoliul de parlamentar.

Comşa a ţinut să explice încă de la început modul în care funcţionează legea electorală actuală, precizând că afirmaţiile legate de cei care au intrat în parlament de pe locurile 2 şi 3, de genul “a intrat pe uşa din dos”, “vor primi scaune pliante în parlament”, “vor fi puşi la balcon” sunt nişte idioţenii ale celor care nu cunosc legea, sunt superficiali sau rău intenţionaţi.

Legea actuală, chiar dacă este una proastă, trebuie interpretată în spiritul şi litera ei, a declarat deputatul. În urma unei demonstraţii “la tablă”, cum deja ne-a obişnuit la conferinţele de presă, în care a prezentat şi cifre, Comşa a concluzionat că cel mai legitim parlamentar din Alba este Clement Negruţ de la PD-L, iar al doilea este chiar Cornel Comşa, de abia apoi urmând candidaţii USL care au obţinut mandatele integral cu peste 50% plus 1, respectiv Ioan Dîrzu, Dan Simedru şi Călin Potor.

Vezi în videoclipul de mai jos explicaţia integrală a parlamentarului PPDD!

Referitor la campania electorală, preşedintele Partidului Poporului a spus despre contracandidatul său pe Colegiul nr. 4, Sorin Bumb din partea PDL că a avut un comportament decent, spre deosebire de candidatul USL-ului care a dat dovadă de un comportament descalificant. USL-ul s-a comportat mai rău ca şi ARD-ul în ceea ce priveşte campania electorală pentru parlamentare, a concluzionat Comşa.

Referitor la speculaţiile care circulă în legătură cu dezertarea unor noi parlamentari PPDD către alte partide, deputatul a declarat că şi el intenţionează să  schimbe partidul, însă din interior. Nu va pleca din partidul care i-a oferit o portiţă, pe care el a reuşit să o fructifice. Fiecare candidat al PPDD are la partid o demisie în alb, pentru situaţia în care va părăsi organizaţia care i-a propulsat în Parlament. Ar exista chiar o clauză în cadrul înţelegerii candidaţilor cu Partidul Poporului Dan Diaconescu, prin care aceştia se obligă să plătească partidului,în cazul în care dezertează suma de 2 milioane de euro.

În ceea ce priveşte proiectele concrete pe care le are în vedere în calitate de deputat, în folosul celor pe care îi va reprezenta în următorii 4 ani în Parlamentul României, Cornel Comşa a declarat: “Pentru Colegiul 4 eu sunt singurul candidat care am prezentat un proiect politic. Este vorba despre proiectul “Comunitate pentru bunăstare”, respectiv înfiinţarea unei entităţi administrative formată din localităţile fiecărui Colegiu. Aceasta va fi prima mea iniţiativă legislativă în Parlamentul României. Cele 14 localităţi din Colegiul în care am candidat, de exemplu, trebuie să fie legate de reprezentantul lor trimis în forul legislativ. Legea îi va oferi parlamentarului un fel de tutelă asupra localităţilor unde a fost ales şi împreună cu primarii, cu care eu am început deja să lucrez, se vor putea aduce investiţii concrete în zona reprezentată.

Suntem un judeţ izolat, care a decăzut mult în ultimii ani şi sper ca împreună cu ceilalţi parlamentari din Alba să facem o alianţă informală şi să ne luptăm împreună pentru interesele judeţului.”

După prezentarea echipei de campanie a deputatului, a luat cuvântul în cadrul conferinţei de presă şi Iuliana Frătean, preşedintele organizaţiei Aiud a PPDD, Radu Călin consilier local al PPDD în CL Aiud şi preşedinta de tineret a aceleiaşi organizaţii. Toţi şi-au arătat bucuria că munca lor din campanie este răsplătită cu un post de deputat, subliniind că „echipa Comşa”  nu a făcut campanie pentru bani ci cu sufletul.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea