Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO: De la „genunche” la „pamblică” – Viitorul ministru al Educației are probleme mari de exprimare în limba română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul desemnat al Educaţiei în urma votului din CEx al PSD, Valentin Popa, ne demonstrează că pentru el Limba Română reprezintă un domeniu cu multe necunoscute. Un montaj care are mari şanse să devină viral pe YouTube conţine toate dovezile în acest sens.

Valentin Popa, rector al Universității „Ștefan cel Mare” din primăvara anului 2012, este cel care a provocat un război între Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, şi preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, la CEx al PSD de vineri.

Primul, alături de alţi social-democraţi care-i împărtăşeau convingerile, a susţinut-o pentru postul de ministru al Educaţiei, pe Ecateria Andronescu (care a mai avut acest minister în Guvernul Boc). În momentul în care a simţit că intenţiile sale sunt sortite eşecului, Codrin Ştefănescu a încercat să-şi argumenteze credinţa că doamna Andronescu este mai potrivită decât Valentin Popa.

Acest moment a generat un scandal imens între Ştefănescu şi Dragnea, aspect confirmat de primul social-democrat.

Valentin Popa a obținut diploma de inginer în Electronică şi telecomunicaţii în 1989 și și-a luat doctoratul la Iași în 1998 în specialitatea Componente, dispozitive şi circuite electronice.

Sursa: evz.ro

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea