// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: De la “genunche” la “pamblică” – Viitorul ministru al Educației are probleme mari de exprimare în limba română

Ministrul desemnat al Educaţiei în urma votului din CEx al PSD, Valentin Popa, ne demonstrează că pentru el Limba Română reprezintă un domeniu cu multe necunoscute. Un montaj care are mari şanse să devină viral pe YouTube conţine toate dovezile în acest sens.

Valentin Popa, rector al Universității „Ștefan cel Mare” din primăvara anului 2012, este cel care a provocat un război între Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, şi preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea, la CEx al PSD de vineri.

Primul, alături de alţi social-democraţi care-i împărtăşeau convingerile, a susţinut-o pentru postul de ministru al Educaţiei, pe Ecateria Andronescu (care a mai avut acest minister în Guvernul Boc). În momentul în care a simţit că intenţiile sale sunt sortite eşecului, Codrin Ştefănescu a încercat să-şi argumenteze credinţa că doamna Andronescu este mai potrivită decât Valentin Popa.

Acest moment a generat un scandal imens între Ştefănescu şi Dragnea, aspect confirmat de primul social-democrat.

Valentin Popa a obținut diploma de inginer în Electronică şi telecomunicaţii în 1989 și și-a luat doctoratul la Iași în 1998 în specialitatea Componente, dispozitive şi circuite electronice.

Sursa: evz.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la VIDEO: De la “genunche” la “pamblică” – Viitorul ministru al Educației are probleme mari de exprimare în limba română

 1. Vasile 27.01.2018 la 13:03

  Un prost in fruntea unui guvern de prosti desemnat de partidul de prosti ales prin vot de prostimea din tara asta de prosti. Nimic anormal.

 2. marius 27.01.2018 la 13:16

  Trist, foarte trist ca o sa avem un asemea ministru. Poate are un gram de bun simt si ne lasa, altfel o sa fim de rasul curcilor.
  Ce să învețe studenții de la un asemenea Prof. Dr. Univ?
  Cică ar fi bun organizator. Atunci să organizeze mitinguri, bairamuri și să ne lase pe noi în pace.
  Cum se mai poate reforma sistemul cu asemenea nulități?

 3. ciclop 28.01.2018 la 21:12

  cine se aseamana se aduna , spune un vechi proverb, asa sef de partid , condamnat penal =puscarias ,asa prim ministru , asa ministru , PROFESOR UNI VERSITAR AGRAMAT!!!

  Cum e turcul si pistolul , repetentul dragnea nu vrea sa aduca in guvern oameni care sa-lm depaseasca din punct de vedere intelectual !
  Genunche se bucura : vezi domnule ca este unul si mai prost ca mine !!!

 4. cloaca 29.01.2018 la 8:07

  Acel codrin inca mai face ,,politica,, ? De fapt unul mai bun ca altul ! Intrigi de culise si mismasuri ieftine !