VIDEO: Cum arată o locuință cochetă în blocul Turturica din Alba Iulia în care s-a investit 12.000 de euro: ”Unde să îmi duc lucrurile?”

O familie care locuiește în blocul G2 din Alba Iulia susține că a investit în locuința lor 12.000 de euro.

Bărbatul s-a arătat foarte nemulțumit de evacuările ce vor fi făcute săptămâna viitoare și susține că nu are unde să-și ducă mobila din cameră, baie și bucătărie și va suferi mari pierderi, deoarece și-a pus gresie, faianță, geamuri și a zugrăvit, pentru a trăi decent.

El este proprietar pe locuință, însă deocamdată nu s-a făcut o evaluare a acesteia, pentru a ști cu cât va fi despăgubit.

Familia în cauză, care a vrut să rămână anonimă, și-a cumpărat locuința înainte de Revoluție, iar pentru a trăi în condiții decente a făcut mai multe investiții.

Săptămâna viitoare vor fi evacuați doar chiriașii, în vreme ce proprietarii vor rămâne în locuințe până vor fi despăgubiți de administrația locală.

”Cine îmi plătește investiția?”, se întreabă acesta.

Citește și Primăria Alba Iulia: Evacuarea locatarilor din blocul ”Turturica” va fi pusă în aplicare, cel mai probabil, la mijlocul săptămânii viitoare

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

jonh 6 octombrie 2017 at 11:11

Banuiesc ca glumiti cu 12000 Euro :)))) de unde naiba ati mai scos si asta….. camera are 12 mp , 1000 Euro pe mp ????:)))))

Marcy 6 octombrie 2017 at 12:22

Daca acolo sunt investiti 12.000 euro, inseamna ca eu am investit 50.000 la mine acasa.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...