Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Cugireanul Mihai Toader, cel mai tare bucătar de la MasterChef! “Gustos. Inovator. Inspirat. Felicitari!”!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ediţia de marţi a consursului Masterchef a debutat cu proba surpriză: fiecare concurent a găsit sub cutia de pe masa de lucru o legumă, din care au trebuit sa găteasca o mâncare de post, cât mai gustoasă şi mai sofisticată. Nimerind ridichea neagră, Mihai i-a impresionat pe jurati cu pacheţele de legume, prezentate ca şi în restaurantele cu mari pretenţii.

“Gustos. Inovator. Inspirat. Felicitari!” Aceasta a fost concluzia juriului, Mihai fiind desemnat câstigătorul probei.

Următoarea supriză pentru concurenţi a fost aceea de a găti pentru un grup de copii orfani. Puternic sensibilizaţi de gingăşia micilor gurmanzi, concurenţii au pus suflet în tot ceea ce au pregătit, multumindu-i atât pe copii cât şi pe jurati.

“Le-am promis că o să merg sa îi vizitez” a fost concluzia lui Mihai dupa aceasta proba. Împreuna cu alţi concurenţi au promis că nu vor uita de copiii care i-au răsplătit pentru preparatele servite cu zâmbete, mulţumiri si îmbrăţisări.

Fiind câstigătorul primei probe, Mihai a devenit liderul echipei rosii, celălat şef, al echipei albastre fiind Traian. Astfel împărţiţi, concurenţii au intrat in bucătăria unui restaurant de 5 stele, unde li s-a spus că urmează să gătească meniul pentru botezul copilului celebrului Mihai Petre. Deşi concurenţii din echipa adversă au spus că “Mihai e pierdut”, acesta îşi însuşeşte rolul de lider si încearcă să câştige o probă care implică  peste 180 de invitaţi, numai unul si unul, preparate sofisticate si foarte multă presiune.

Dacă va reusi, vom vedea in următoarea emisiune!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea