Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO cu impact EMOȚIONAL. Accident mortal pe un drum naţional, transmis în direct pe Facebook. Un bărbat și o fetiță au murit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident mortal pe un drum naţional din Timiş, transmis în direct pe Facebook. Un bărbat care gonea cu 180 de kilometri la oră a murit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit, pe contrasens, de un alt autoturism.

Impactul i-a fost fatal şi unei fetiţe de doar nouă ani, care s-a stins din viaţă în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Alte patru victime au fost transportate de urgenţă la spital în stare gravă.

Tragedie rutieră în această seară pe un drum naţional din Timiş. Şoferul unui autoturism înmatriculat în Italia a lovit în plin spatele unui tractor, apoi a intrat pe contrasens unde s-a izbit cu putere de o altă maşină. În urma impactului devastator, şoferul care făcea live cu telefonul în timp ce zbura pe şosea cu 180 de kilometri la oră şi cu muzica dată la maximum, a fost proiectat prin parbriz şi a murit instantaneu. Un pasager al tractorului implicat în accident s-a speriat atât de tare încat a intrat în stare de şoc.

Atanasie Iosif Kilosof – pasager în tractor: „Eram în spate în cabină şi un Audi a intrat în depăşire, a avut viteză mare, tatăl meu a tras de volan dreapta maxim, l-a luat din plin în disc. Apoi a intrat pe contrasens şi a lovit masina care venea din faţă”.

Printre victimile gravului accident se află şi o fetiţă în vârstă de doar nouă ani, pe care medicii au încercat în zadar să o salveze.

https://www.youtube.com/watch?v=Cqc-k3FsTMA&t=3s

Petru Rumega – comisar şef la Poliţia Timiş: „Pe drumul national 59, a avut loc un grav accident în care au fost implicate 3 vehicule, 2 autoturisme şi un tractor. În urma accidentului, două persoane au decedat”.

Ceilalţi patru pasageri ai maşinilor implicate în coliziune se află la spital în stare gravă.

Sursa Digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea