Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO| Clement Negruț și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de deputat: ”La Senat e multă filozofie, nu e genul meu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele PMP Alba, Clement Negruț, și-a anunțat, vineri, candidatura pentru un mandat de deputat, precizând că nu știe ce loc va ocupa pe lista partidului, decizia urmând să fie luată în urma unui vot intern. 

Clement Negrut, Traian Ursales01”Ne vom supune votului organizației județene a partidului și va conta și decizia la nivel național”, a spus Negruț.

”Nu voi mai candida în momentul în care voi considera că nu mai am nimic de spus în politică și nimic de spus în ceea ce privește proiectele mele”, a mai spus acesta.

El a adăugat că va candida tot la Camera Deputaților, precizând că la Senat e ”multă filozofie” și nu e genul lui, iar parlamentarii sunt ”mai aristocrați”.

În cazul în care nu va prinde un nou mandat, acesta nu își face probleme.

”Sunt inginer, iar un inginer își găsește de muncă. Mi-am făcut meseria, am condus o uzină, am lucrat în distribuția de gaze, am pornit de jos, fiind lăcătuș mecanic. Nu am temeri din punctul acesta de vedere, am o relație cu universitatea, pot să merg în învățământ, mă gândesc să-mi fac un business”, a spus Negruț.

El a conchis că va rămâne în politică, indiferent de votul de la alegerile legislative de la sfârșitul acestui an.

Mai multe, în filmarea de mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea