Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Cățelușă Amstaff, ABANDONATĂ la marginea unui drum din Alba. Apelul disperat al salvatoarei sale: ”Până când? Autoritățile ce păzesc?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cățelușă Amstaff, ABANDONATĂ la marginea unui drum din Alba. Apelul disperat al salvatoarei sale: ”Până când? Autoritățile ce păzesc?”

Un nou apel disperat a fost lansat de o tânără din Alba, iubitoare de animale, cunoscută și apreciată pentru sutele de suflete salvate, care astăzi trăiesc o viață cum orice patruped ar merită să aibă. Plin de revoltă, strigătul ei vineîn urma descoperiri unui nou caz de abandon și neglijență din partea unor oameni care au aruncat în stradă o cățelușă de rasă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Iubitorii și salvatorii de animale fără stăpân din Alba Iulia se confruntă cu tot mai multe cazuri de abandon în ultima perioadă. Zona cunoscută sub numele de Popasul ursului a devenit unul din locurile preferate de cei care abandonează suflete nevinovate.

Este și cazul unei cățelușe din rasa Amstaff care a fost gășită joi după-masa în zona respectivă. Numai piele și os, patrupedul a fost abandonat de un ”creștin” la doar două zile după ce aceasta a fătat. Din păcate nu se știe ce soartă au avut puii, aceștia nefiind împreună cu mama lor sau în împrejurimile unde a fost găsită.

Cei care pot contribui la salvarea câțelușei pot dona în conturile Asociației Help 4 Strays:

Beneficiar: Asociatia Help 4 Strays

RO72BTRLEURCRT0557991901 (EUR)
RO25BTRLRONCRT0557991901 (RON)
* bt pay: 0757 388 209
* Revolut: 0757 388 209
* PayPal: [email protected]

”Oare cum ar trebui să procedăm noi, ăștia tâmpiții, care ne sacrificăm timpul, zilele, viața ca să salvăm suflete? Care dorim să schimbăm ceva, care luptăm, dar luptăm degeaba.

Ar trebui oare să mergem să cumpărăm niște camere video și să le montăm în parcările unde se abandonează ZILNIC? Ar trebui să găsim noi făptașii și să îi pedepsim după propria voință??

Autoritățile ce păzesc, de fapt? Sancționează tot rahatul, dar ce trebuie nu.

PÂNĂ CÂND????

Aseară, din același loc, am luat un câine lovit de mașină. În ultimele luni am ZECI de câini abandonați în acea zonă/ parcare.

Astăzi, la Popasul ursului, ea!! Plină de sânge pe picioare și dormind ghemuită în frunze – așa am găsit-o. E schelet, dacă nu i-aș fi văzut mamelele umflate, aș fi jurat că e pui.

Nu are mai mult de 10 kilograme! Urechi tăiate, coadă tăiată și foarte posibil, gestantă în stadiu avansat. Fără microcip, bineînțeles. Nu a mai fost bună, ne scăpăm de ea.

De ce trebuie să fac eu, să facem noi, ceea ce AUTORITĂȚILE trebuie să facă??

E simplu să stai în fotoliu-ți confortabil și să îți dai ochii peste cap, plictisit de astfel de postări, dar totuși vrei o țară ca afară.

Nu vom putea fi niciodată, atâta timp cât suntem majoritatea înapoiați, ne ținem câinii pe lanț, abandonăm, aruncăm/omorâm puii și lista poate continua la nesfârșit.

Nepăsare! Lipsă de educație!”, a scris tânăra pe Facebook după ce a luat cățelul din locul unde a fost abandonat.

Vineri, câinele a ajuns la veterinar, starea de sănătate a patrupedului dovedindu-se a fi destul de gravă, nu doar ca leucocitele sunt extrem de mărite, cățelușa este și foarte anemică, fiind la un pas de transfuzie.

”A fătat de 2-3 zile, dar puii nu sunt niciunde. că au murit, că au fost aruncați, omorâți, nu putem știi bănuiesc că au aruncat-o imediat după ce a fătat. Elimină și mult puroi, va trebui internată și atent supravegheată, fiind nevoie de mai multe investigații, tratament o bună perioadă, vitamine, dar și de căldură.

Dacă aveți posibilitatea să ajutați în ceea ce privește spitalizarea ei, o puteți face în contul asociației noastre.

Noi suntem efectiv copleșite de numărul cățeilor de care ne ocupăm, și mai ales de numărul cățeilor salvați în ultimele zile.

Mulțumim pentru orice ajutor!”, a scris tânăra pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea