Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Bun venit la şcoală! Careu în plin şantier la o școala dintr-o comună din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Careu în plin şantier la școala din Câlnic

Elevi emoţionaţi, părinţi îngrijoraţi. Aşa au început cursurile la Şcoala din Câlnic. Unitatea de învăţământ se află într-un amplu proces de reabilitare, lucrările fiind în plină desfășurare. Aşa că festivitatea de începere a noului an şcolar a avut loc pe șantier.

Copiii au pășit în curtea școlii cu buchete de flori în mână, dar au găsit moloz și săpături. Părinții s-au arătat revoltați şi îngrijoraţi de faptul că autoritățile nu au urgentat lucrările de modernizare a școlii și chiar își fac probleme în legătură cu siguranța celor mici.

Careul de la început de an s-a făcut pe șantier. Îmbrăcați frumos şi emoţionaţi cei mici probabil nu au prea băgat însă în seamă ce se întâmplă în jurul lor.

Deschiderea noului an de învăţământ aici a fost una a contrastelor, de la termopane la molozul, mucegaiul din curtea aflată în stadiul de şantier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea