VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: Lucrări la structura unui pod de grinzi metalice care va fi montat peste A1, la Sebeș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pe l otul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda (A10), în viitorul nod rutier de la Sebeș, se fac lucrări la structura unui pod de grinzi metalice COR-TEN, care va fi instalat peste A1 Deva-Sibiu, la breteaua cu sensul giratoriu de lângă Kronospan.

Pe Autostrada Sebeș-Turda, în nodul rutier Sebeș, în apropiere de A1, constructorul Pizzarotti, pregătea eșafodajul pentru sudarea unor grinzi metalice de tipul COR-TEN similare cu cele de dinainte de Lancrăm.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Din informațiile noastre, grinzile metalice vor fi sudate, iar ulterior ele vor fi ridicate la viitoarea supratraversare a A1, la una dintre așa zisele ”bretele mici”, care vor lega A 10 de sensurile giratorii existente la Lancrăm. În cazul de față e vorba de sensul giratoriu de lângă Kronospan, aici breteaua trecând peste A1, la cealaltă bretea, din primul sens giratoriu, la cel de lângă Lancrăm, nefiind nevoie de o supratraversare.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Așa cum am mai scris, este tot mai evident că antreprenorul general al lotului 1, Pizzarotti, în viitorul nod rutier de la Sebeș, se concentrează pe lucrările la cele două bretele care vor lega A 10 de sensurile giratorii existente acum la Lancrăm-Sebeș.

Probabil, se mizează pe o deschidere parțială a autostrăzii de la Alba Iulia la Sebeș, la finalul anului 2019. Conexiunea dintre A1 și A10 se va realiza prin sensurile giratorii temporare, până la realizarea integrală a nodului rutier Sebeș, probabil în 2020, chiar 2021.

Citește și VIDEO. Pregătiri pentru mutarea DN 1, în zona Pârâului Iovului, pentru lucrări la Autostrada Sebeș-Turda

Citește și VIDEO Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Asfaltări între sensul giratoriu de la Lancrăm și podul peste râul Sebeș

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419