Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: Lucrări la structura unui pod de grinzi metalice care va fi montat peste A1, la Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda (A10), în viitorul nod rutier de la Sebeș, se fac lucrări la structura unui pod de grinzi metalice COR-TEN, care va fi instalat peste A1 Deva-Sibiu, la breteaua cu sensul giratoriu de lângă Kronospan.

Pe Autostrada Sebeș-Turda, în nodul rutier Sebeș, în apropiere de A1, constructorul Pizzarotti, pregătea eșafodajul pentru sudarea unor grinzi metalice de tipul COR-TEN similare cu cele de dinainte de Lancrăm.

Din informațiile noastre, grinzile metalice vor fi sudate, iar ulterior ele vor fi ridicate la viitoarea supratraversare a A1, la una dintre așa zisele ”bretele mici”, care vor lega A 10 de sensurile giratorii existente la Lancrăm. În cazul de față e vorba de sensul giratoriu de lângă Kronospan, aici breteaua trecând peste A1, la cealaltă bretea, din primul sens giratoriu, la cel de lângă Lancrăm, nefiind nevoie de o supratraversare.

YouTube video

Așa cum am mai scris, este tot mai evident că antreprenorul general al lotului 1, Pizzarotti, în viitorul nod rutier de la Sebeș, se concentrează pe lucrările la cele două bretele care vor lega A 10 de sensurile giratorii existente acum la Lancrăm-Sebeș.

Probabil, se mizează pe o deschidere parțială a autostrăzii de la Alba Iulia la Sebeș, la finalul anului 2019. Conexiunea dintre A1 și A10 se va realiza prin sensurile giratorii temporare, până la realizarea integrală a nodului rutier Sebeș, probabil în 2020, chiar 2021.

Citește și VIDEO. Pregătiri pentru mutarea DN 1, în zona Pârâului Iovului, pentru lucrări la Autostrada Sebeș-Turda

Citește și VIDEO Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Asfaltări între sensul giratoriu de la Lancrăm și podul peste râul Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea