VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: Grinzi pregătite pentru mini-viaductul de la Oarda, în locul casei demolate care a dat bătăi de cap constructorului

S-au pregătit grinzile pentru a fi montate pe mini-viaductul de la Oarda, de pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda, în locul casei demolate care a dat bătăi de cap constructorului, după ce procedura de expropriere a durat mult timp.  

Antreprenorul Impresa Pizzarotti, în ultima lună, a acordat o atenție sporită structurilor, după ce a pus toate grinzile la podul peste râul Mureș, la Oarda, pe partea dreaptă a văii, supratraversarea este pregătită pentru suprabetonare.

Pe partea stângă a văii, în locul fostei case demolate, a fost terminat și ultimul pilon, urmând să fie dat jos cofrajul. Joi constructorul a adus primele grinzi, pentru mini-viaductul de la Oarda, peste Valea Orzii, care au fost depozitate pe terasament, în apropiere.

La viitorul pod peste râul Mureș, unde au fost puse recent toate grinzile sus, lansatorul a fost adus pe ghidaje până la capătul podului dinspre Limba urmând să fie dat jos și să fie mutat la Oarda.

Tot astăzi, la supratraversarea de la viitorul nod rutier Alba Iulia Sud se făceau ultimele pregătiri la armătură pentru a fi suprabetonat podul.

Lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda are 17 kilometri și se întinde de la Sebeș până la Pârâul Iovului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...