Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: Grinzi pregătite pentru mini-viaductul de la Oarda, în locul casei demolate care a dat bătăi de cap constructorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-au pregătit grinzile pentru a fi montate pe mini-viaductul de la Oarda, de pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda, în locul casei demolate care a dat bătăi de cap constructorului, după ce procedura de expropriere a durat mult timp.  

Antreprenorul Impresa Pizzarotti, în ultima lună, a acordat o atenție sporită structurilor, după ce a pus toate grinzile la podul peste râul Mureș, la Oarda, pe partea dreaptă a văii, supratraversarea este pregătită pentru suprabetonare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe partea stângă a văii, în locul fostei case demolate, a fost terminat și ultimul pilon, urmând să fie dat jos cofrajul. Joi constructorul a adus primele grinzi, pentru mini-viaductul de la Oarda, peste Valea Orzii, care au fost depozitate pe terasament, în apropiere.

La viitorul pod peste râul Mureș, unde au fost puse recent toate grinzile sus, lansatorul a fost adus pe ghidaje până la capătul podului dinspre Limba urmând să fie dat jos și să fie mutat la Oarda.

Tot astăzi, la supratraversarea de la viitorul nod rutier Alba Iulia Sud se făceau ultimele pregătiri la armătură pentru a fi suprabetonat podul.

Lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda are 17 kilometri și se întinde de la Sebeș până la Pârâul Iovului.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea