VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda: Grinzi pregătite pentru mini-viaductul de la Oarda, în locul casei demolate care a dat bătăi de cap constructorului

Paul Voicu - Primar 2020

S-au pregătit grinzile pentru a fi montate pe mini-viaductul de la Oarda, de pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda, în locul casei demolate care a dat bătăi de cap constructorului, după ce procedura de expropriere a durat mult timp.  

Antreprenorul Impresa Pizzarotti, în ultima lună, a acordat o atenție sporită structurilor, după ce a pus toate grinzile la podul peste râul Mureș, la Oarda, pe partea dreaptă a văii, supratraversarea este pregătită pentru suprabetonare.

ELIT

Pe partea stângă a văii, în locul fostei case demolate, a fost terminat și ultimul pilon, urmând să fie dat jos cofrajul. Joi constructorul a adus primele grinzi, pentru mini-viaductul de la Oarda, peste Valea Orzii, care au fost depozitate pe terasament, în apropiere.

La viitorul pod peste râul Mureș, unde au fost puse recent toate grinzile sus, lansatorul a fost adus pe ghidaje până la capătul podului dinspre Limba urmând să fie dat jos și să fie mutat la Oarda.

Mihail David - 2020

Tot astăzi, la supratraversarea de la viitorul nod rutier Alba Iulia Sud se făceau ultimele pregătiri la armătură pentru a fi suprabetonat podul.

Lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda are 17 kilometri și se întinde de la Sebeș până la Pârâul Iovului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...