Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Apusenii sub nămeți: Cum arată DN75 în plin COD GALBEN de ninsori și care este starea drumului pentru șoferi

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Apusenii sub nămeți: Cum arată DN75 în plin COD GALBEN de ninsori și care este starea drumului pentru șoferi

Codul galben de ninsori care a fost emis în cursul acestei dimineți, 8 ianuarie, care vizează și o bună bucată din județul Alba, în special cea montană, și-a făcut simțite efectele pe drumurile șerpuite din Munții Apuseni.

Așa cum se poate observa și în imaginile postate în mediul online de DRPD Cluj, DN 74, DN 74A și DN 75 au necesitat o acțiune a utilajelor acestora și de material antiderapant, pentru a preveni orice posibil accident și pentru a face traseul prin munți unul cât mai ușor de parcurs.

„Vă rugăm circulați cu atenție și adaptați viteza la condițiile meteo!”, a fost mesajul acestora.

La rândul său, Marius Hațegan, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, a transmis pentru ziarulunirea.ro că au existat niște probleme minore pe drumul comunal de la Gârda de Sus, însă au fost soluționate iar la momentul de față nu există nici un pericol pentru conducătorii auto.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare meteo Cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscol pentru 14 judeţe situate în vestul, nord-vestul şi sud-vestul ţării, care a intrat în vigoare la ora 8:00 şi este valabilă până duminică dimineaţa.

Potrivit ANM, în intervalul 8 ianuarie, ora 10:00 – 9 ianuarie, ora 10:00, în Banat, Crişana, Maramureş şi local în vestul şi nord-vestul Transilvaniei, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă în medie de 10 – 15 centimetri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea