Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Aproape 1.000 de noi joburi la Carolina Mall din Alba Iulia. Gabriel Pleșa: „Sunt în jur de 47 de milioane de euro investiți”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Aproape 1.000 de noi joburi la Carolina Mall din Alba Iulia. Gabriel Pleșa: „Sunt în jur de 47 de milioane de euro investiți”

Carolina Mall, cel mai mare centru comercial din județul Alba, care s-a deschis publicului în această dimineață, aduce aproape 1.000 de noi locuri de muncă pentru cetățenii din județ.

„Sunt în jur de 47 de milioane de euro investiți, în cele 70 de magazine, unități alimentare și fast food-uri. Undeva la 1.000 de oameni vor lucra aici 7 zile din 7, pe toate schimburile”, a spus primarul Gabriel Pleșa.

Centrul comercial are o suprafață construită totală de peste 33.100 mp și peste 1.100 de locuri de parcare. În fața intrării principale se întinde un parc generos și contemporan, care completează perfect experiența oferită de noul centru comercial.

YouTube video

Aleile îngrijite, împodobite cu vegetație bogată și plante ornamentale, îndeamnă la plimbare și relaxare. Băncile elegante și zonele de relaxare oferă locuri prietenoase pentru socializare sau pentru o pauză binemeritată, aproape de natură. Amfiteatrul și spațiul de joacă modern sunt gata să inspire starea de bine și distracția pentru toate vârstele.

La parter, Carolina Mall găzduiește un hipermarket Carrefour, precum și magazine de modă, încălțăminte, jucării, electronice și electrocasnice. La etaj, vizitatorii vor găsi un concept modern de Food Court & Entertainement, cu restaurante, fast-food-uri, o sală de fitness și un cazinou.

Începând de astăzi albaiulienii se vor putea bucura de o selecție de branduri internaționale și naționale precum: Carrefour Hipermarket, Reserved, Douglas, Teilor, Splendor, C&A, New Yorker, LC Waikiki, Smyk, Ac&Co, Sizeer, Maxximus, Kenvelo, Office Shoes, Tom Tailor, Sport Vision, Hermosa, Tezyo, Maniphest, Sinsay, Animax, CCC, Sportisimo, Cropp, Colin’s, Altex, Hiper-farmacia Dr. Max, Deichmann, Flanco, Hervis, House, HelpNet, 4F, BookCity, Lensa, Banca Transilvania, Bunătăți Ardelenești, Senneville, DM, Marco Gold, Noriel, Marelbo, Meli Melo, Pepco, Inmedio, precum și un concept modern de Food Court & Entertainement situate la etajul mall-ului, unde vizitatorii se pot bucura de branduri precum KFC, Spartan, Mesopotamia, Donuterie, Fryday, Let’s Play, The Jack Slots&Roulette. Totodată, începând cu 31 August se va deschide și cea mai modernă sală de fitness din oraș, StayFitGym.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Ultimul apel de seară al Promoției 2024, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia: Tradiție și momente emoționante pentru absolvenții claselor a XII-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ultimul apel de seară al Promoției 2024, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia: Tradiție și momente emoționante pentru absolvenții claselor a XII-a Conform tradiției, miercuri 19 iunie 2024, de la ora 21:00, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia se desfășoară ultimul apel al Promoției 2024. Citește și: Călin Hartzos, absolvent al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea