Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO| Angela Moldovan, PMP Alba: ”Procentul mare de promovabilitate la Baclaureat se datorează doar câtorva colegii din județ. Sunt licee în Alba care, probabil, nu ar trebui să existe”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele Organizației de femei a PMP Alba, Angela Moldovan, a atras atenția, vineri, într-o conferință de presă, că procentul mare de promovabilitate la Bacalaureat în Alba nu reflectă nivelul foarte bun de pregătire al elevilor din toate liceele județului, ci se datorează doar câtorva unități de învățământ cu tradiție în rezultate excepționale.

pmp1Ea a dat ca exemplu Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Liceul ”Sf. Iosif”, Liceul Militar, cu promovabilitate de 100%, la polul opus situându-se licee din Ocna Mureș sau Blaj, unde promovabilitatea a fost de doar 1-2%, sau chiar din Alba Iulia, unde au promovat BAC-ul foarte puțini elevi.

”De ani de zile ne ascundem după deget și nu facem nimic cu aceste licee care, probabil, nu își au rostul”, a concluzionat liderul PMP Alba, precizând că, în opinia sa, autoritățile ar trebui încurajeze mai mult învățământul profesional care i-ar ajuta pe tineri să învețe o meserie si, apoi, să-și găsească mai ușor un loc de muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea