Rămâi conectat

Ştirea zilei

Victor Ponta vine la Alba Iulia cu un alai de miniștri. Detalii despre Congresul național PSD

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Victor Ponta vine vineri, 12 septembrie la Alba Iulia pentru Congresul național PSD, care va avea loc la Pavilionul Mercur. Surse din interiorul partidului au confirmat faptul că acesta va fi însoțit de aproape toți miniștri PSD din Guvern și cel mai probabil doar doi vor lipsi, dintre care și Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului.

Majoritatea demnitarilor vor înnopta la hotelurile din Alba Iulia. Nu se știe încă dacă premierul Victor Ponta va rămâne până sâmbătă.

Toate cele 40 de organizații județene + 6 de sector vor începe de la ora 16.00 conferința de partid, iar de la ora 17.00 va începe Congresul național PSD, care va fi transmis pe ecrane uriașe, la toate organizațiile din țară cât și la televizor.

La Alba Iulia se anunță cel mai mare Congres național din perioada postdecembristă. Toate cele 40 de organizații județene plus 6 de sector își vor exprima susținerea sau dezaprobarea pentru candidatura lui Ponta la Președinția României.

Congresul va ține în jur de două ore și sunt așteptați peste 1.000 de membri de partid și susținători.

Evenimentul precede lansarea oficială a candidaturii la Președinția României, din data de 20 septembrie, de pe Arena Națională, manifestare la care sunt așteptați circa 70.000 de social-democraţi, dintre care 500 din județul Alba.

Victor Ponta este al treilea candidat care a ajuns în județul Alba, după Elena Udrea și Klaus Iohannis. Alegerile prezidențiale au loc în 2 și 16 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea