Rămâi conectat

Politică Administrație

Victor Ponta, ceas de 28.000 de dolari; Sloganul ”Cinstit și sărac” nu mai e bun pentru pesediști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ponta ceasÎn PSD, pe vremea când Ion Iliescu conducea partidul, sloganul la modă era ”Cinstit și sărac”, însă odată cu venirea lui Victor Ponta la șefia organizației, acesta nu se mai potrivește.

In urma cu cateva zile, Victor Ponta s-a afisat ‘la munca’ intr-o tinuta cu care colegii sai sunt obisnuiti, dar cu un accesoriu destul de scump. Este vorba de ceasul de mana care valoreaza o mica avere, un Patek Philippe Gondolo 5124G-011 din aur alb de 18 karate.v, potrivit stiripesurse.ro.

Ponta ceas 2Este o opera de arta care te lasa cu gura cascata. A fost lansat de Patek Philippe in aprilie 2015 si inca nu a apucat sa fie purtat prin Romania pana la Victor Ponta. Cu toate ca are gusturi bune, salariu modic de 6.000 de lei nu prea pare sa explice bonul fiscal al ceasului de 28.000 de dolari, potrivit wowbiz.ro.

(V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP Primăria orașului Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru semnarea unui contract de concesiune a Serviciului Public de gestionare a câinilor fără stăpân din localitate. Valoarea totală estimată a contractului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea