Rămâi conectat

Politică Administrație

Victor Ponta: Am hotărât să îl propun pe Iulian Matache pentru funcția de ministru al Transporturilor! Îi urez succes!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-ministrul Victor Ponta a anunțat, miercuri, că a decis să îl propună pe Iulian Matache la șefia Ministerului Transporturilor.

Ponta ceas 2”În baza deciziei BPN al PSD am hotărât să îl propun pe dl Iulian Matache pentru funcția de ministru al Transporturilor! Îi urez succes!”, a scris Ponta, miercuri, pe Twitter.

Președintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului de numire a lui Mihai-Viorel Fifor în funcția de ministru al Transporturilor, motivând că nu are expertiza și experiența managerială necesare gestionării domeniului complex al transporturilor, a anunțat miercuri Administrația Prezidențială.

După anunț, premierul Victor Ponta a spus că nu a discutat cu președintele Klaus Iohannis despre nominalizarea lui Mihai-Viorel Fifor la șefia Ministerului Transporturilor, opinând că e „o ambiție” respingerea acestuia de către șeful statului.

”Ca să poți să apreciezi pe cineva trebuie să fii tu un specialist. Mă îndoiesc că domnul Iohannis e un specialist în transporturi. Curtea Constituțională a spus că are voie să respingă o dată, deci orice altă propunere voi face trebuie să o accepte”, a declarat Ponta, la sediul PSD.

Sursa Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea