Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Viceprim-ministrul Daniel Constantin vine la Alba Iulia – Vineri, 25 iulie, dezbatere cu agricultorii pe tema oportunităţilor de iniţiere şi dezvoltare a investiţiilor rurale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 25 iulie a.c. începând cu orele 10.30, se va desfăşura în sala de conferinţe a Hotelului Parc din Alba Iulia o întâlnire a Viceprim-ministrului României, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, domnul Daniel Constantin cu agricultorii din judeţul Alba, reprezentanţi ai unor asociaţii din domeniu,  producători agricoli, fermieri, privind accesarea fondurilor europene pentru realizarea de investiţii rurale.

La reuniunea, organizată de către Instituţia Prefectului – Judeţul Alba, vor mai fi prezenţi secretarul de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, domnul George Turtoi, domnul Nicolae Popa, director general adjunct în cadrul Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, deputatul Ioan Dârzu, prefectul judeţului Alba, domnul Gheorghe Feneşer, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, domnul Ion Dumitrel.

În cadrul şedinţei va fi prezentat programul PNDR 2014-2020 şi vor fi dezbătute posibilităţile de accesare a fondurilor europene, precum şi oportunităţi de dezvoltare a investiţiilor rurale.

Sunt invitaţi să participe primari din judeţ, reprezentanţi ai asociaţilor de profil din domeniul agriculturii, producători agricoli locali, precum şi alte persoane interesate să atragă fonduri europene  pentru agricultură, indiferent de domeniul în care vor realiza investiţia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea