Rămâi conectat

Politică Administrație

Vicepremierul Vasile Dîncu se întâlnește, vineri, la Alba Iulia, cu primari din Munții Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicepremierul Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, va fi prezent, vineri, la Alba Iulia, pentru a se întâlni cu primari din Munții Apuseni, urmând să poarte discuții despre promovarea și susținerea zonei, respectiv atragerea fondurilor europene.

Vasile Dincu01Întâlnire va avea loc la ora 14.00, în sala 100 de la Instituția Prefectului Alba, la aceasta urmând să participe și specialiști ai ADR, POSDRU, respectiv ai altor instituții care derulează fonduri europene.

”Se dorește înființarea unei unități de asistență pentru implementare pe fonduri europene pe perioada 2014 – 2020 pentru zona Munților Apuseni. Practic specialiști de la POSDRU, de la ADR, de la POCU și de la alte programe de finanțare vor fi detașați în această unitate de implementare din Apuseni care va acorda consultanță pentru oamenii din zonă”, a spus, miercuri, vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, la conferința de presă prilejuită de încheierea concursului ”Strugurele de Aur”.

Tot vineri, de la ora 11.00, în sala mică a Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia, va avea loc o întâlnire organizată de președintele comisiei de agricultură, deputatul Nini Săpunaru cu Asociațiile de producători și de fermieri, care vor dezbate legea supermarketurilor și tot ceea ce înseamnă acordarea minimisului pe domnului agriculturii, a mai spus Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP Primăria orașului Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru semnarea unui contract de concesiune a Serviciului Public de gestionare a câinilor fără stăpân din localitate. Valoarea totală estimată a contractului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea