Val de înjunghieri sâmbătă seara în judeţul Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Două persoane au fost înţepate cu cuţitul în abdomen în urma unor scandaluri spontane care au avut loc în localităţile Ungurei şi Şugag.

Primul caz care s-a petrecut în comuna Ungurei în jurul orei 18.30 a început de la o ceartă între doi minori din localitate, care a degenerat când unul dintre ei, Gheorghe L.C., în vârstă de 16 ani a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în abdoben pe M.S.D., în vârstă de 17 ani.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Agresiunea a avut loc chiar în faţa casei victimei. Se pare că cei doi consăteni nu se aflau sub influenţa alcoolului în acele momente. Din cauza rănilor adolescentul rănit a fost transferat de la spitalul din Blaj, unde fusese transportat iniţial, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde a rămas internat. Gheorghe L.C. ulterior prins şi condus la sediul poliţiei Sebeş pentru audieri.  Urmează ca în funcţie de raportul medicului legist să se facă o încadrare penală corespunzătoare, care poate fi chiar de tentativă de omor. Victima se află acum în afara oricărui pericol.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Doar o oră mai târziu, în jurul orei 19.30 un bărbat de 49 de ani a fost înjunghiat în abdomen în localitatea Şugag, sat Tău, în urma unui conflict spontan. Incidentul a avut loc într-un bar din sat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, când P.N a scos un briceag şi l-a înţepat cu sânge rece pe C.I. de 49 de ani cu care a început o discuţie în contradictoriu. Victima a fost rănită se pare destul de grav şi a fost transportată de urgenţă la spital pentru îngrijiri. Acum se află în afara oricărui pericol. Agresorul din Şugag este cercetat în stare de libertate pentru tentativă de omor.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136