Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Val de infracțiuni comise de un bărbat din Alba într-o singură noapte: A condus fără permis o mașină cu numere false și a făcut plinul fără să plătească

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Val de infracțiuni comise de un bărbat din Alba într-o singură noapte: A condus fără permis o mașină cu numere false și a făcut plinul fără să plătească

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată de magistrații Judecătoriei Sebeș pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, punerea în circulația sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 7 august, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În actul de sesizare s-a reţinut în esenţă că inculpatul, la data de 01/02.06 2018, a sustras plăcuţa de înmatriculare de pe autoturismul proprietate a persoanei vătămate, apoi a condus autoutilitara marca VW LT cu numărul fals de înmatriculare și fără a poseda permis de conducere.

La data de 01/02.06.2018 s-a deplasat cu autoutilitara marca VW LT cu numărul fals de înmatriculare la stația peco Mol, de unde a alimentat cantitatea de 72,29 litri motorină, fără să o plătească, în valoare de 428,68 lei, faptă care întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de furt calificat.

Decizia poate fi atacată cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea