Rămâi conectat

Curier Județean

Urmărire în miez de noapte, prin Alba Iulia – un șofer cu alcoolemie de 1,25 la mie nu a reușit să scape de polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În data de 20 august, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, faţă de  V.O., de 30 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna.

Acesta a fost depistat în data de 18 august, la ora 3:40, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul Încoronării din municipiul reședință de judeţ şi nu a oprit la semnalul poliţiştilor, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui.

În cele din urmă  a fost oprit pe strada Viilor din Alba Iulia unde a fost identificat şi i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest.

V.O. a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În conformitate cu rezultatul analizelor de laborator ce au fost comunicate de Spitalul Judeţean Alba, bărbatul avea în sânge o alcoolemie de 1,25 g la mie (la prima probă), respectiv 1,10 g la mie (la a doua probă).

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO | A început Târgul de cArte Alba Transilvana 2024, la Alba Iulia: Cetatea Alba Carolina devine punctul de întâlnire dintre autori și cititori, dintre artiști și public

Ziarul Unirea

Publicat

în

A început Târgul de cArte Alba Transilvana 2024, la Alba Iulia: Cetatea Alba Carolina devine punctul de întâlnire dintre autori și cititori, dintre artiști și public A început Târgul de cArte Alba Transilvana 2024, la Alba Iulia! La ora 10.30, pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia s-a dat startul ediției a XV-a, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea