Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Tragedie în comuna Scărișoara – un bărbat a murit după ce a căzut de pe acoperișul unei case

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 44 de ani și-a pierdut viața, vineri după-amiază, în urma unui accident produs în satul Știuleți din comuna Scărișoara.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a căzut de pe acoperișul unei case iar în urma rănilor suferite a decedat.

UPDATE 1: Din primele cercetări efectuate la fața locului rezultă că nu este vorba despre un accident de muncă. Victima – B.D., îl ajuta pe un vecin să-și repare acoperișul casei. La un moment dat a alunecat și a căzut, iar impactul cu solul i-a fost fatal. Personalul ambulanței sosite de urgență la fața locului nu a mai reușit decât să constate decesul.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

UPDATE 2: ”În data  de 16.05.2014, ora 15.58, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Postului de Poliţie Scărişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că în timp ce efectua lucrări la casa din comuna Scărişoara, judeţul Alba o persoană de sex masculin a căzut de pe acoperişul acesteia.

Din primele cercetări efectuate la locul producerii evenimentului semnalat, poliţiştii din echipa operativă au constatat că, în timp ce efectua lucrări de reparaţii la acoperişul unei case, victima, un bărbat de 44 de ani din comuna Scărişoara, judeţul Alba, s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 6 m, lovindu-se cu capul de placa din beton amplasată în faţa locuinţei.

La faţa locului s-au deplasat şi specialişti din cadrul Serviciului de Ambulanţă Câmpeni care au constatat decesul bărbatului.

Cadavrul  a fost transportat la morga Spitalul Orăşenesc Câmpeni în vederea  efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei morţii.

În cauză poliţiştii au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea