Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Poliţiştii din Alba sunt în căutarea unui bărbat cu afecţiuni medicale dispărut de la domiciliu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 30.09.2013, ora 10.00, poliţiştii Postului de Poliţie Livezile au fost sesizaţi de către o femeie din comună, cu privire la faptul că soţul său, în vârstă de 66 de ani, a plecat în data de 29.09.2013 de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că Pamfil Oniga, de 66 de ani, din comuna Livezile, a părăsit domiciliul duminică, 29.09.2013, în intervalul orar 10.00 – 14.00, în timp ce soţia şi cei trei copii au fost plecaţi la culesul strugurilor, perioadă de timp în care acesta a rămas singur. Imediat după ce a sesizat lipsa bărbatului de la domiciliu, familia a procedat la căutarea acestuia în împrejurimi, dar nu a fost găsit.

Bărbatul suferă de afecţiuni psihice, care îl împiedică să se orienteze. Acesta a mai fost plecat de la domiciliu, fiind identificat la scurt timp pe raza localităţii Livezile, atât de către membrii familiei, cât şi de către alţi cetăţeni, întrucât după ce părăsea locuinţa şi parcurgea o distanţă scurtă, bărbatul nu mai ştia să se întoarcă la domiciliu.

La data plecării de la domiciliu, Pamfil Oniga, avea următoarea vestimentaţie :

– pulover din bumbac culoare gri închis cu o dungă de culoare albă cu lăţimea de aproximativ 5 – 7 cm, dispusă orizontal la nivelul pieptului;
– pantalon tip salopetă, culoare albastră verde deschis;
– încălţăminte pantofi de culoare neagră;
– capul descoperit ;

Semnalmente: 

– înălţime 1.80 m;
– constituţie atletică;
– păr cărunt;
– faţa ovală;
– ochi albaştrii;
– nas drept;
– frunte lată;
– urechi apropiate;
– nu poartă mustaţă sau barbă;
– nu are semne particulare ;
– poartă ochelari de vedere.

Poliţiştii efectuează căutări pentru găsirea bărbatului şi aducerea lui în mijlocul familiei. Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE: În urma activităților de cautare bărbatul a fost gasit marți dimineața, într-o pădure situată pe raza comunei Livezile, la aproximativ 4 km de locuință.

Potrivit reprezentantului IPJ Alba la cautarea acestuia au participat 14 persoane, atât polițiști din cadrul Postului de Poliție Livezile, cât și membrii familiei și alți voluntari.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Aiud pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea