Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Microbuz şcolar implicat în accident rutier pe DN1, intersecţie cu Galda de Jos. 4 copii transportați la spital

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, în jurul orei 13.20, IPJ Alba a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe DN1, la intersecţia cu DJ 107H înspre comuna Galda de Jos, în care a fost implicat și un microbuz şcolar. Nu au fost înregistrate victime.

Potrivit primelor informații ale poliţiştilor accidentul s-a petrecut în momentul în care microbuzul școlar, care transporta mai mulți elevi de la școală către casă, se deplasa din direcția Galda de Jos înspre DN 1. Din cauză că șoferul microbuzului nu s-a asigurat corespunzător la ieşirea în DN 1, a fost acroșat de un autoturism care se deplasa regulamentar.

UPDATE: Echipa operativă care s-a deplasat la locul accidentului a stabilit că F.S., de 42 ani, din comuna Galda de Jos, judeţul Alba, în timp ce a condus un microbuz nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire şi nu a acordat prioritate de trecere unui  autotractor care tracta o semiremorcă, ansamblu condus de  Ioan P., de 27 ani, din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara, care se afla în depăşirea unui autovehicul,  intrând în coliziune cu acesta .

In  urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a patru minori, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, pasageri în microbuz, nefiind necesară transportarea acestora a spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea