Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier în Alba Iulia: Un BMW, făcut „PRAF” lângă Stadion. Șoferul prins beat a fost REȚINUT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc în cursul serii de 20 martie, în jurul orei 21:15, în Alba Iulia, pe Calea Moților, în aproprierea Stadionului.

Așa cum se poate observa și în imaginile trimise de cititorii ziarulunirea.ro, două autoturisme au suferit un impact violent, înregistrându-se pagube materiale severe. Unul dintre ele, aparținând mărcii BMW, a fost făcut „praf” de celălalt autovehicul.

YouTube video

De asemenea, potrivit IPJ Alba, în urma accidentului, o persoană a suferit vătămări corporale, cel mai probabil ușoare.

UPDATE IPJ Alba 21 martie, ora 10.00: La ora 21,15, pe C-lea Moților din Alba Iulia, un bărbat de 45 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers și a intart în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism precum și un bărbat de 60 de ani și o femeie de 56 de ani, pasageri în același autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare și au fost transportați la spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu apartul etilitest, rezultaul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 45 de ani și 0,00 pentru tânărul de 25 de ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 45 de ani ar fi intervenit la locul producerii accidentului și ar fi modificat poziția autovehiculului.

Ulterior, față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infarcțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și modificarea sau ștergerea urmelor accidentului.
Cercetările sunt continuate

UPDATE IPJ Alba 21.50: Potrivit informațiilor puse la dispoziție de IPJ Alba, șoferul mașinii marca OPEL, având o alcoolemie de 0,84, a intrat pe contrasens, lovind astfel vehiculul celuilalt șofer.

În urma impactului, trei persoane au primit îngrijiri medicale.

[nggallery id=8128]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea