Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia. O persoană rănită, după o coliziune între două autoturisme pe Bulevardul 1 Decembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 22.00, pe Bulevardul ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în zona semaforului de lângă Casa de Cultură.

Din primele date este vorba despre o coliziune între două autoturisme, un VW Golf 5 și un Golf 4, ambele înmatriculate în județul Alba.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție și o ambulanță. Se pare că este vorba despre o neacordare de prioritate.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 17.09.2017, în jurul orei 22.00, un bărbat de 30 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, la intersecţia cu strada Mihai Viteazu, nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 54 de ani, din comuna Sohodol, judeţul Alba, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=4571]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea