Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier GRAV la Daia Română: O „șoferiță” de 16 ani, transportată de urgență la spital cu elicopterul SMURD

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE FOTO VIDEO| ACCIDENT rutier GRAV la Daia Română: O „șoferiță” de 16 ani, transportată de urgență la spital cu elicopterul SMURD

Un accident rutier grav a avut loc în cursul zilei de luni, 20 februarie, în jurul orei 13:30, în localitatea Daia Română, unde un autoturism a ieșit în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier o persoană se află în stare de inconștiență, fiind încarcerată.

Secția de pompieri Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor calificat și descarcerare la un accident rutier produs pe raza localității Daia Română, posibil o persoană încarcerată.

În cadrul accidentului au intervenit o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare și un echipaj pentru prim ajutor.

De asemenea a fost solicitat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.

UPDATE, ora 13.45: Forțele de intervenție au ajuns la locul accidentului. În accident este implicat un autoturism cu două persoane, din care o persoană încarcerată, inconștientă.

Se execută manevrele de descarcerare și extragere a persoanei din autoturism.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. În autoturism sunt 2 persoane, una fiind dintre acestea fiind inconștientă.

YouTube video

UPDATE, ora 13.55: Persoana a fost extrasă din autoturism și predată echipajului SMURD prezent la locul accidentului.

Totodată a fost solicitat elicopterul SMURD de la Târgu Mureș pentru preluarea și transportul acesteia la Spital.

YouTube video

Ce-a de-a doua persoană, conștientă, iesită din autoturism, rezultată din accident a fost preluată de către un echipaj medical SAJ în vederea acordării îngrijirilor medicale și transportul la spital.

UPDATE IPJ Alba, ora 15.10: Conducătoarea auto are vârsta de 16 ani, iar pasagera are vârsta de 15 ani, ambele sunt din Sebeș.

La data de 20 februarie 2023, în jurul orei 13,30, pe DJ106K, pe raza localității Daia Română, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări a rezultat că o tânără de 16 ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere, pe direcția de mers Sebeș-Daia Română, la kilometrul 6+500 m, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma accidentului, tânăra de 16 ani a suferit leziuni corporale și a fost preluată de elicopterul SMURD, iar pasagera, de 15 ani, din Sebeș, a fost transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Autoturismul a fost luat de către tânăra de 16 ani, care a condus mașina, fără consimțământul părinților.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

UPDATE, ora 15.40: Elicopterul SMURD a decolat.

UPDATE, 21 februarie: La data de 20 februarie 2023, în jurul orei 13,30, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu victime omenești, pe DJ106K, pe raza localității Daia Română.

Din primele cercetări a rezultat că o tânără de 16 ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere, pe direcția de mers Sebeș-Daia Română, la kilometrul 6+500 m, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În autoturism a fost identificată, ca pasageră, o tânără de 15 ani, din Sebeș.

În urma accidentului, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Târgu Mureș pentru preluarea tinerei de 16 ani, iar cea de-a doua persoană, tânăra de 15 ani, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Autoturismul condus de tânăra de 16 ani a fost luat de către aceasta fără știința sau consimțământul părinților.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea