Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| ACCIDENT RUTIER în Alba Iulia: Un copil de 9 ani a ajuns la spital, în urma unui carambol între PATRU autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT RUTIER în Alba Iulia: Un copil de 9 ani a ajuns la spital, în urma unui carambol între PATRU autoturisme

Un accident rutier a avut loc luni, 21 martie, în jurul orei 12:30, în zona Casei de Pensii, din municipiul Alba Iulia.

UPDATE 22 martie: La data de 21 martie 2022, în jurul orei 12.20, la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Gheorghe Doja, din Alba Iulia, un bărbat de 41 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 41 de ani, din Galda de Jos.

În urma coliziunii, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism, condus de un bărbat din Alba Iulia, iar ulterior a ricoșat într-un autoturism, condus de un tânăr, de 19 ani, din comuna Ighiu.

În urma accidentului rutier, un minor de 9 ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială

Din primele informații este vorba despre este vorba despre o coliziune între patru autoturisme. Trei persoane ar fi rănite ușor, în urma evenimentului rutier. Traficul este îngreunat.

Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI, în cadrul accidentului rutier .

În accident au fost implicate 4 autoturisme, fără persoane încarcerate.

În urma accidentului, un minor a fost transportat la spital de către echipajul SMURD, acesta prezentând multiple excoriații și un hematom frontal la nivelul capului.

În cadrul incidentului au fost alocate un modul pentru descarcerare și un echipaj pentru prim ajutor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea