Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Accident rutier GRAV la ieșirea din Sebeș, spre Daia Română: Trei persoane rănite după impactul dintre două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier GRAV a avut loc miercuri după-masa la ieșirea din Sebeș, spre Daia Română. O persoană este posibil încarcerată după impactul dintre două mașini.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secția de pompieri Sebeș intervine cu 1 ASAS, 1 Descarcerare, 1 EPA și 1 SAJ pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs la ieșirea din localitatea  Sebeș către Daia Română.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre accident rutier produs între 2 autoturisme, o persoana posibil incarcerată.

UPDATE: În jurul orei 17.40, persoana încarcerată a fost extrasă din autoturism, urmând a fii evaluată medical. Trei persoane, două de sex feminin și una de sex masculin, din cei patru participanti la trafic vor fi transportați la spital, aceștia prezentând leziuni usoare.

UPDATE 12 octombrie: La data de 11 octombrie 2023, în jurul orei 17.20, un bărbat de 60 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106 K, la ieșire din Sebeș spre localitatea Daia Română, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Daia Română.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism precum și un bărbat de 33 de ani și o femeie de 54 de ani, pasageri în cele două autoturisme, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate mostre de sânge, pentru a se stabili dacă erau sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea