Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Casă în flăcări, la Mogoș: Pagube de 90.000 de lei după ce un bărbat cu probleme psihice și-a incendiat casa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stația de pompieri Câmpeni a intervenit, marți după-amiază, cu 2 autospeciale și un echipaj SMURD, pentru stingerea unui incendiu la o casă din localitatea Mogoș.

După eliminarea orcărui pericol se vor efectua cercetări pentru stabilirea cauzelor și evaluarea pagubelor.

UPDATE: Potrivit ISU Alba a ars locuința, construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 100 de mp. Cauza incendiului: acțiune intenționată din partea proprietarului, cunoscut cu probleme psihice. Valoarea pagubelor a fost estimată la 90.000 de lei.

Intervenția pompierilor s-a încheiat către dimineață, locuința fiind amplasată într-o zonă foarte greu accesibilă.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul a incendiat casa după ce s-ar fi certat cu familia.

”La data de 4 august 2018, în jurul orei 17.45, Poliția orașului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că la un imobil de pe raza comunei Mogoș a izbucnit un incendiu. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că incendiul ar fi fost provocat de către un bărbat de 43 de ani, din comună, care, pe fondul unor discuţii contradictorii avute cu membrii familiei ale, a incendiat casa părintească. În urma incendiului nu au fost înregistrate victime. Întrucât se manifesta violent, poliţiştii l-au imobilizat pe bărbatul ce a provocat incendiul şi l-au transportat la o unitate spitalicească, pentru a primi asistenţă medicală. Faţă de acesta a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea