UPDATE/ Casă în flăcări, la Mogoș: Pagube de 90.000 de lei după ce un bărbat cu probleme psihice și-a incendiat casa

Stația de pompieri Câmpeni a intervenit, marți după-amiază, cu 2 autospeciale și un echipaj SMURD, pentru stingerea unui incendiu la o casă din localitatea Mogoș.

După eliminarea orcărui pericol se vor efectua cercetări pentru stabilirea cauzelor și evaluarea pagubelor.

UPDATE: Potrivit ISU Alba a ars locuința, construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 100 de mp. Cauza incendiului: acțiune intenționată din partea proprietarului, cunoscut cu probleme psihice. Valoarea pagubelor a fost estimată la 90.000 de lei.

Intervenția pompierilor s-a încheiat către dimineață, locuința fiind amplasată într-o zonă foarte greu accesibilă.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul a incendiat casa după ce s-ar fi certat cu familia.

”La data de 4 august 2018, în jurul orei 17.45, Poliția orașului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că la un imobil de pe raza comunei Mogoș a izbucnit un incendiu. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că incendiul ar fi fost provocat de către un bărbat de 43 de ani, din comună, care, pe fondul unor discuţii contradictorii avute cu membrii familiei ale, a incendiat casa părintească. În urma incendiului nu au fost înregistrate victime. Întrucât se manifesta violent, poliţiştii l-au imobilizat pe bărbatul ce a provocat incendiul şi l-au transportat la o unitate spitalicească, pentru a primi asistenţă medicală. Faţă de acesta a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...