Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: Albaiulian condamnat la 5 ani de închisoare pentru fals de monedă, prins la Petrești – Polițiștii au fost nevoiți să folosească pistolul pentru a-l face să oprească mașina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

I.F., în vârstă de 44 de ani, din Alba Iulia, posesor al unui mandat european de executare a pedepsei cu închisoarea pentru fals de monedă și înșelăciune, fapte comise pe teritoriul României, a fost reținut, în această dimineață, în apropiere de Petrești.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul, care conducea un Volkswagen Touareg, cu numere de București, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor rutieri care desfășurau o acțiune de control în zonă. S-a pornit în urmărirea sa iar la un moment dat mașina a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în camp. Bărbatul a încercat să fugă iar polițiștii au fost nevoiți să tragă un foc de armă pentru a-l opri. Nimeni nu a fost rănit în incident.

UPDATE 1: Albaiulianul este dat în urmărire internațională din anul 2012. El a fost încătușat și dus la sediul Poliției Sebeș de unde va fi escortat la Penitensiarul Aiud.

UPDATE 2: ”Un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, urmărit la nivel internaţional, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii şi al unui mandat de arestare preventivă, a fost în prins în această dimineaţă, în urma unei acţiuni comune a poliţiştilor din Sebeş şi din Timişoara.

La data de 07.08.2015, în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, în timp ce acţionau împreun cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, pe raza localităţii Petreşti, pentru prinderea unei persoane urmărite, au depistat-o în trafic, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Trandafirilor.

Poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire însă şoferul autoturismului şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care un echipaj de poliţie rutieră, din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, a pornit în urmărirea lui.

În aceste împrejurări a fost necesară folosirea armamentul din dotare, iar după somaţia legală poliţiştii au efectuat un foc de avertisment, în plan vertical.

La scurt timp s-a reuşit reţinerea fugarului.

I.F., de 44 de ani, din Alba Iulia, era urmărit la nivel naţional şi internaţional, din 2012, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, de 5 ani închisoare, pentru infracțiunea de fals de monedă. Totodată, bărbatul este posesorul unui mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru fapte de înşelăciune ce ar fi fost comise pe raza judeţului Timiş.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că I.F. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său, la Poliţia Municipiului Sebeş a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Urmează ca I.F. să fie depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Cu ocazia intervenţiei poliţiştilor, nu au fost înregistrate victime omeneşti sau pagube materiale”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea