Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Accident la Valea Lungă: Un bărbat de 39 de ani a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Garda ISU din Blaj a intervenit, miercuri în jurul prânzului, pentru acordarea primului ajutor într-un accident produs în satul Lunca din comuna Valea Lungă.

Din primele informații rezultă că un bărbat a fost rănit grav de un tractor care s-a răsturnat peste el.

UPDATE: În urma leziunilor suferite bărbatul – un localnic în vârstă de 39 de ani, a decedat pe loc.

Potrivit pompierilor incidentul s-a produs într-o zonă abruptă, cu pădure. În timpul coborârii, tractorul care avea atașată o remorcă, s-a răsturnat probabil din cauza unei defecțiuni la sistemul de frânare iar șoferul a fost prins sub cabină.

La fața locului s-a deplasat și o echipă de cercetare de la IPJ Alba, împreună cu medicul legist.

UPDATE 2: ”La data de 16.09.2015, ora 12.24, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că V.C., în timp ce conducea un tractor care tracta o remorcă încărcată cu lemne s-a răsturnat, iar în urma accidentului bărbatul a decedat.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Blaj, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Blaj, care, în urma primelor verificări efectuate au stabilit că V.C., de 39 ani, din comuna Valea Lungă, judeţul Alba, în timp ce conducea un tractor neînregistrat, care tracta o remorcă încărcata cu lemne, pe un teren în pantă, cu denivelări, la aproximativ 80 metri de liziera unei păduri de pe raza municipiului Blaj, a pierdut controlul volanului, iar tractorul s-a răsturnat pe partea stângă a direcţiei de deplasare, prinzând conducătorul acestuia sub rama cabinei.

Echipajul ambulanţei sosit la faţa locului a constatat decesul conducătorului auto. Cadavrul a fost transportat la Spitalul municipal Blaj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea