Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Unul dintre minorii care au tâlhărit un albaiulian, miercuri noaptea, a fost ”cazat” în arest

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au documentat activitatea infracțională a suspecţilor de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie în legătură cu care au fost sesizaţi în dimineaţa aceleiaşi zile.

S-a stabilit că cei doi minori, B.I.M., de 17 ani şi C.N.T., de 15 ani, ambii din Alba Iulia, cunoscuţi cu antecedente penale, sunt autorii faptei de tâlhărie comisă în noaptea de 23/24.07.2013, asupra unui albaiulian de 33 de ani, care se deplasa pe strada Al. I. Cuza din municipiu.

”Faţă de B.I.M. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 25.07.2013 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. C.N.T. este cercetat în stare de libertate, urmând să fie supus unei expertize medico-legale psihiatrice care va stabili existenţa sau nu a discernământului, în momentul comiterii faptei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Reamintim că în data de 24.07.2013, la ora 3.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat care a anunțat că a fost agresat fizic şi deposedat de un telefon mobil şi un pachet de ţigări, de către doi tineri care după comiterea faptei au fugit spre cartierul Bărăbanţ.

În urma activităţilor investigativ – operative şi de cercetare, la scurt timp de la sesizarea faptei s-a reuşit identificarea suspecţilor care au fost conduși la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde au fost audiaţi și a fost documentată activitatea lor infracțională. Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul mobil care a fost restituit victimei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea