Universitatea din Alba Iulia organizează, în 24-25 aprilie, a XV-a ediție a sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „In extenso”

În perioada 24–25 aprilie 2015, Facultatea de Ştiinţe Economice, împreună cu Facultatea de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, organizează a XV-a ediţie a Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „In extenso”. Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 24 aprilie 2015, ora 9.30, în Amfiteatrul A9 al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

UAB01Lucrările Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „In extenso” vor reuni peste 100 de studenţi proveniţi de la următoarele instituţii de învăţământ superior: Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea de Vest din Timişoara. Universitatea din Petroşani şi Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Lucrările realizate de către studenţi vor fi susţinute în cadrul următoarelor secţiuni:

  1. Ştiinţe Economice (Administrarea Afacerilor, Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Finanţe-Bănci);
  2. Business English;
  3. Inginerie Geodezică şi Ingineria Mediului;
  4. Informatică;
  5. Electronică Aplicată.

        Acestor secţiuni li se adaugă o secţiune specială Elevii în parteneriat cu Universitatea, care oferă posibilitatea prezentării eforturilor depuse de către tinerii din învăţământul preuniversitar, sub atenta îndrumare a profesorilor coordonatori. La această ediţie vor fi reprezentate următoarele instituţii de învăţământ:

– Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”, Alba Iulia;

– Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, Alba Iulia;

– Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia;

– Şcoala „Mihai Eminescu”, Alba Iulia.

Lucrările susţinute în cadrul Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „In Extenso” vor fi publicate într-un volum electronic cu ISBN.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...