Rămâi conectat

Curier Județean

Universitatea din Alba Iulia organizează, în 24-25 aprilie, a XV-a ediție a sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „In extenso”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 24–25 aprilie 2015, Facultatea de Ştiinţe Economice, împreună cu Facultatea de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, organizează a XV-a ediţie a Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „In extenso”. Festivitatea de deschidere va avea loc vineri, 24 aprilie 2015, ora 9.30, în Amfiteatrul A9 al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

UAB01Lucrările Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „In extenso” vor reuni peste 100 de studenţi proveniţi de la următoarele instituţii de învăţământ superior: Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea de Vest din Timişoara. Universitatea din Petroşani şi Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Lucrările realizate de către studenţi vor fi susţinute în cadrul următoarelor secţiuni:

  1. Ştiinţe Economice (Administrarea Afacerilor, Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Finanţe-Bănci);
  2. Business English;
  3. Inginerie Geodezică şi Ingineria Mediului;
  4. Informatică;
  5. Electronică Aplicată.

        Acestor secţiuni li se adaugă o secţiune specială Elevii în parteneriat cu Universitatea, care oferă posibilitatea prezentării eforturilor depuse de către tinerii din învăţământul preuniversitar, sub atenta îndrumare a profesorilor coordonatori. La această ediţie vor fi reprezentate următoarele instituţii de învăţământ:

– Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”, Alba Iulia;

– Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, Alba Iulia;

– Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia;

– Şcoala „Mihai Eminescu”, Alba Iulia.

Lucrările susţinute în cadrul Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „In Extenso” vor fi publicate într-un volum electronic cu ISBN.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea