Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea Ungheni – CSM Unirea Alba Iulia, vineri, ora 17.00 | Duel încins al Unirilor, în play-off!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirile din play-off-ul Seriei 9 se înfruntă în Vinerea Mare, la ora 17.00, la Ungheni, partidă contând pentru a 3-a rundă a play-off-ului din Liga 3, amfitrionii, clasați pe locul secund, având 4 puncte avans (vizitatorii, locul 4, 31 de puncte).

O confruntare cu o miză însemnată în bătălia pentru locul secund, care asigură particiciparea la primul baraj de promovare în eșalonul superior, asta întrucât un succes al gazdelor ar reprezenta un mare pas înainte, raportat la șansele formațiilor din Alba. Etapa precedentă mureșenii au pierdut în minutul 88 la Hunedoara, prima clasată asigurându-și astfel, matematic, câștigarea seriei. Gruparea din Ungheni venea după 3 partide câștigate, între care una, în prelungiri, acasă, de 1 aprilie, cu Metalurgistul Cugir. Formația din Cetatea Marii Uniri este în pierdere de turație, cu un singur punct în ultimele 3 întâlniri, iar acest duel este unul hotărâtor în privința ascensiunii în clasament. La vizitatori sunt apți Fetița și C. Cristea, în vreme ce Benkirat va ispăși ultima etapă de suspendare.

Încercăm să nu plecăm cu mâna goală din această deplasare, să luăm măcar un punct, asta deși ne propunem să câștigăm partida. Am fi rândul nostru să ne impunem, după ce în sezonul regular am avut parte de înfrângeri în întâlniri pe muchie de cuțit”, a anunțat Marcel Rusu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Unirea Ungheni are 4 victorii consecutive cu formația albaiuliană, ultimul succes al “alb-negrilor” fiind în martie 2021, 3-2 la Ungheni (o partidă cu o ultimă jumătate de oră nebună, în care oaspeții au revenit de la 0-1, în inferioritate, cu 3 reușite în final, în 6 minute!). În toamnă, la Ungheni, gazdele au câștigat cu 4-3 (au avut 4-0 în minutul 44), asta după ce, pe “Cetate”, în septembrie, a fost 2-4 (2-2), după ce albaiulienii au avut avantaj în două rânduri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea