Rămâi conectat

Sport

Unirea Alba Iulia își pierde golgheterul! Daniel Lăsconi a semnat cu CS Afumați și vrea să plece acum la divizionara secundă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un moment când Unirea Alba Iulia caută cu disperare un atacant (a se citi S. Mureșan – Industria Galda, Cl. Oara – Performanța Ighiu sau M. Coman  – CFR Cluj II, mutări ce au căzut), divizionara terță își pierde golgheterul turului, pe atacantul Daniel Lăsconi, fotbalist ce a intrat în ultimele șase luni și a semnat cu divizionara secundă CS Afumați. Vârful ce a marcat de 7 ori în “alb-negru” în prima parte a campionatului a parafat o înțelegere valabilă pe 4 ani, începând cu 1 iulie 2018, cu echipa clasată pe locul patru în Liga a 2-a.

În ediția anterioară Lăsconi a debutat în eșalonul terț, marcând în două rânduri pentru fromația din Cetatea Marii Uniri. În vară i s-a terminat contractul, a fost în discuții cu CS Afumați, însă mutarea nu s-a produs, a ajuns la echipa națională a fotbaliștilor fără contract cu care a participat la un turneu internațional în Bulgaria și a revenit la Unirea Alba Iulia. Zilele trecute, la Chelie Grădiștei, vârful originar din Hațeg a bătut palma cu oficialii de la CS Afumați și speră să fie lăsat să plece încă de acum la noua sa echipă. “Am trăit o perioadă plăcută la Alba Iulia, am jucat 7 ani aici, dar am simțit că este cazul să fac pasul la un nivel superior. Este Liga a 2-a, alte condiții financiare și sper să se lămurească lucrurile în această săptămână”, a declarat Daniel. “Știm despre decizia sa, era în ultimele șase luni și a semnat cu CS Afumați. În ceea ce mă privește, voi apela la el în retur, o să-l folosesc dacă va rămâne la Unirea”, a spus antrenorul Adrian Bicheși.

Surse apropiate clubului albaiulian susțin că nu i se va acorda dezlegarea de acum, pentru că Unirea ar rămâne descoperită în compartimentul ofensiv în retur. Dacă la mijlocul anului trecut, CS Afumați a preferat să aștepte, pentru a nu achita compensația de formare, undeva la 3500 de euro, acum este obligat să trateze aducerea atacantului ce a împlini 23 de ani, pentru a-l avea la dispoziție încă din retur. De asemenea, Unirea îl pierde și pe mijlocașul Sorin Fulea, unul dintre jucătorii de bază ai toamnei, ce pleacă la muncă în Anglia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea