Rămâi conectat

Sport

Unirea Alba Iulia atacă “viruşii verzi” cu întregul efectiv valid

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Uniriştii se mândresc cu scorului toamnei în Seria a 5-a, acel 10-0 administrat runda anterioară „lanternei roşii” Viitorul Ghimbav, intrând astfel în topul eficacităţii eşalonului terţ (Metalosport Galaţi este principala „încasatoare”, având un 0-14 cu AFC Odorheiu Secuiesc şi un 0-11 cu Sporting Lieşti în Seria 1). Trupa din Cetatea Marii Uniri joacă vineri în fieful Sănătăţii Cluj, echipă recent eliminată din „16”-imile Cupei României de FCSB, pentru a mai pune ceva puncte în zestrea externă (doar trei puncte cucerite, la CFR Cluj II, materializate printr-un autogol!). „Viruşii verzi” au dificultăţi evidente pe „Clujana”, unde au câştigat numai în prima rundă, 3-0 cu Avântul Reghin. Au urmat trei remize cu CFR Cluj II şi „U” Cluj (0-0), FC Avrig (2-2), plus un eşec 1-2 cu Performanţa Ighiu. De fapt, Sănătatea nu a mai învins de trei jocuri, adunând două puncte, iar acum este privată de serviciile portarului titular F. Lăzăreanu, eliminat la Iernut. În disputele cu combatantele din Alba, Sănătatea a pierdut în două rânduri, cu acelaşi scor, 1-2, cu Industria (în deplasare) şi Performanţa (pe teren propriu).

Veste îmbucurătoare pentru antrenorul Adorian Himcinschi, care are întregul efectiv la dispoziţie, bazându-se şi pe cei trei mijlocaşi indisponibili, I. Grozav, B. Ştef şi S. Iacşa, aceştia antrenându-se la capacitate normală. „Adversarul este unul imprevizibil, o formaţie echilibrată, dar în acelaşi timp incomodă, ce obţine rezultate surprinzătoare. Categoric că o să încercăm să ne continuăm şirul de jocuri bune şi suntem încrezători că putem cuceri puncte la Cluj”, a spus „principalul” Unirii Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea