Rămâi conectat

Ştirea zilei

Unicul candidat la postul de arhitect șef al municipiului Alba Iulia, a picat examenul: „N-a fost să fie, plâng și PUZ-urile-n primărie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Singurul candidat la postul de arhitect șef al municipiului Alba Iulia, Alexandru-Ioan Damian, a picat examenul. Într-o postare pe blogul personal, Mihai Coșer, fostul purtător de cuvând al primăriei, ironizează situația.

„N-a fost să fie, plâng și PUZ-urile-n primărie

Exact când ne pregăteam de întrebarea „Cum recunoști un candidat cu pile la stat?” a venit și vestea pe care o aștepta toată România. S-a întâmplat la Alba Iulia! Candidatul la postul de arhitect șef al orașului, singur pe post, ratează! Se pare că n-a fost pe PLUS total, la susținere, și a pierdut job-ul. Posibil ca agitația din peste 20 de grupuri de whats up și signal, din breasla celor care au deja puz uri la avizat, sau simplul fapt că n-a putut să arate acordul cu semnături de susținere a cel puțin trei familii din primărie, să-l fi transformat din singur și sigur pe post, în prima pilă inutilă.

Suntem siguri că așa ceva nu se va mai întâmpla! Cu încă doi-trei candidați public preanunțați și refuzați, cum a fost și cazul domnului Damian, conducerea primăriei își va depune mandatul la cerea sindicatelor din administrație publică. Un eșec, o pată neagră în angajările de tip „gentleman agreement”, cu reale consecințe pentru singurul candidat pe post, care va trebui să se întoarcă la privat și să facă față privirilor colegilor”, a scris pe blogul personal, Mihai Coșer


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea