Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un nou scandal în cartierul Lumea Nouă din Alba Iulia aplanat de jandarmi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor într-o gospodărie de pe strada Eleşteului din Alba Iulia pentru a aplana un conflict. Un bărbat şi o femeie s-au certat din pricina unui copil.

perchezitii jandarmi-dna001Potrivit IPJ Alba, “intervenţia jandarmilor a fost solicitată la 112, luni, 22 februarie, la ora 16.20, de o persoană care a arătat faptul că în incinta unei locuinţe situată de pe strada Eleşteului din Alba Iulia izbucnise un scandal. Jandarmii au intervenit prompt şi au acţionat pentru aplanarea conflictului, după care au efectuat verificări asupra împrejurărilor în care acesta s-a produs.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A reieşit astfel că un bărbat în vârstă de 43 de ani, aflat în stare de ebrietate, i-a reproşat nepoatei sale, cu 25 de ani mai tânără, că nu-şi îngrijeşte suficient de bine fetiţa în vârstă de 3 ani. Locuinţele celor doi au o curte comună, iar de-a lungul timpului au mai fost protagoniştii unor scandaluri, chiar dacă nu de amploarea celui de faţă. De aceea, se pare, între ei există o stare de tensiune permanentă şi aproape orice întâlnire are potenţialul de a declanşa un episod violent.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul de faţă, când, fără să ţină seama de faptul că sunt văzuţi deopotrivă de ceilalţi membri de familie şi de vecini, cei doi s-au înjurat, s-au expus într-un mod indecent, s-au îmbrâncit şi s-au ameninţat cu bătaia, existând chiar posibilitatea apariţiei violenţei fizice.

Scandalagii au fost îndrumaţi să apeleze la căi legale pentru rezolvarea problemelor personale, iar pentru scandal şi disconfortul provocat vecinilor au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pacienții asigurați în sistemul de sănătate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pacienții asigurați în sistemul de sănătate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii Pacienții asigurați în sistemul de sănătate se vor bucura de un nou drept – terapia durerii, potrivit unui proiect de lege aflat la Senat. Deși extrem de supărător, simptomul a fost neglijat până acum pentru că tratamentul bolii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea