Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Un nou rezultat extraordinar: Handbalista Teodora Damian (din Războieni-Cetate) – vicecampioană națională și cel mai bun inter al competiției!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Talentata handbalistă Teodora Damian (va împlini 16 ani în 9 decembrie), jucătoarea ce provine din Războieni-Cetate, a devenit vicecampioană națională cu echipa Liceului Teoretic “Liviu Rebreanu” Turda.

Teodora are parte de o vară încărcată, fiind convocată la două loturi naționale: cel de junioare (20 iunie – 2 iulie) – pregătire la Rm. Vâlcea și cel de cadete (3 – 9 iulie) – stagiu în Suedia!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Formația sa a disputat, la Mioveni, finala Campionatului Național de Handbal, Junioare 2 Valoare, fiind învinse în finală, scor 21-23 de CSM București. Pe lângă medalia de argint, jucătoarea din Alba a primit premiul cuvenit celui mai bun inter stânga din turneu (și alte două coechipiere au fost incluse în echipa competiției)

Jucătoarele de la Potaissa Turda, în colaborare cu Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu”, au reușit la al doilea an de participare în competiție să ajungă în finala națională la junioare II. În turneul de la Mioveni, gruparea ardeleană a învins pe rând pe CSM Galați (35-18), Corona Brașov (31-28), CSM București (38-28) – în grupă, CSȘ Caracal (34-31) – semifinală, pierzând doar finala, împotriva echipei pe care a surclasat-o în grupă. În semifinale, Teodora a înscris 16 goluri în victoria cu CSȘ Caracal, în ultimul act a fost principala realizatoare a propriei echipe, cu 5 reușite, totalizând peste 50 de goluri în acest turneu. Având-o idol pe Cristina Neagu, Teodora Damian impresionează pe semicerc, anunțându-se o jucătoare de mare perspectivă. În aprilie, la a 15-a ediție a Jocurilor Mediteraneene, la Podgorica, în Muntenegru, “Teo” a strălucit efectiv în reprezentativa României, în dreptul său adunându-se numeroase performanțe individuale: golgheterul turneului (cu 50 de goluri), inclusă în echipa ideală a competiției și desemnată cea mai bună jucătoare a finalei (în ultimele 3 partide a fost MVP-ul meciului).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea