Rămâi conectat

Curier Județean

Un hoț profesionist din Apuseni a furat de mai multe ori dintr-un atelier unde a intrat cu ”chei potrivite”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Abrud l-au identificat pe un tânăr din comuna Bucium ca persoană bănuită de comiterea mai multor furturi cu un prejudiciu total de 5.500 de lei.

La data de 10 octombrie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud l-au depistat pe un tânăr de 26 de ani, din comuna Bucium, ca persoană bănuită de săvârşirea a 4 furturi, fapte reclamate poliţiei în perioada martie – iunie 2018.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada martie – aprilie 2018, folosind chei potrivite, ar fi pătruns, în repetate rânduri, într-un atelier de reparaţii pentru telefoane şi ar fi sustras 7 telefoane mobile în valoare de 3.200 de lei, iar la începutul lunii iunie 2018 ar fi pătruns într-o magazie de unde ar fi sustras un motoferăstrău în valoare de 2.300 de lei.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a tânărului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști Un tânăr de 18 ani din Zlatna s-a răsturnat pe malul râului Ampoi cu o autoutilitară de la serviciu. După cercetările efectuate de polițiști s-a aflat că acesta nu avea permis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea