Rămâi conectat

Curier Județean

Un dosar PENAL, patru permise reținute și peste 60 de sancțiuni, date șoferilor care au încălcat regulile de circulație rutieră, de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acțiune cu efective suplimentare. Au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale, constatată o infracţiune şi au fost reținute 4 permise de conducere.

La data de 15 martie 2021, Poliția Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune, cu efective mărite, care a avut drept scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea gradului de siguranţă rutieră.

La acţiune au participat 19 poliţişti din structurile de poliţie rutieră și ordine publică, care au fost sprijiniți polițiști locali și de jandarmi și care au constatat 64 de abateri contravenţionale.

Dintre sancţiunile contravenţionale, 45 au fost aplicate pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, 17 la Legea 55/220, iar restul la alte acte normative.

A fost constatată o infracţiune de conducere sub influenţa alcoolului, au fost reţinute 4 permise de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea