Rămâi conectat

Curier Județean

Un bețiv din Alba Iulia a vrut să ia la bătaie o femeie, pentru că își plimba câinele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un albaiulian riscă să fie cercetat penal după ce a vrut să ia la bătaie o femeie care își scosese câinele la plimbare, sâmbătă, în jurul orei 19.00, pe str. Violetelor din municipiu. Jandarmii au intervenit la timp şi l-au prins pe agresor.

Incidentul a fost semnalat la 112. Femeia a solicitat ajutor de urgenţă deoarece, în timp ce se plimba cu câinele, a fost ameninţată cu bătaia de un bărbat. Mai mult, spunea dânsa, ar fi fost fugărită de acesta câţiva zeci de metri, până când a reuşit să se refugieze la domiciliu.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit prompt în ajutorul femeii şi l-a identificat pe presupusul agresor. Nu a fost foarte greu deoarece acesta între timp intrase în conflict cu un minor, martor se pare la altercaţia de mai devreme. Bărbatul părea a fi sub influenţa alcoolului şi a recunoscut că a avut un comportament agresiv faţă de femeie. A încercat să şi-l motiveze prin faptul că animalul de companie al acesteia ar fi urinat pe peretele localului unde lucrează prietena sa. Fără să regrete ceea ce a făcut, chiar şi în prezenţa jandarmilor a continuat să profereze injurii la adresa victimei şi să o ameninţe că va săvârşi acte de violenţă atât asupra ei cât şi a câinelui.

În aceste condiţii, a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba, situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul reşedinţă de judeţ, unde a fost identificat ca fiind Andrei I.T. ( 30 de ani ), domiciliat în Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate au rezultat suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunilor de ameninţare şi lovire şi alte violenţe, drept pentru care în cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările. Totodată, a fost amendat cu suma de 200 lei pentru injuriile şi violenţele verbale exprimate în spaţiul public. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval Celebrarea în fiecare an, în data de 18 aprilie, a patrimoniului construit al umanității este una dintre inițiativele Consiliului Internațional al Monumentelor şi Siturilor (ICOMOS), demers menit să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea